Ismertek valami jól bevált céget, aki finom szendvicseket gyárt és normális áron (Budapesten)? (tudásbázis)
Szokott még valaki más rendelni?
Kénytelen leszek végigkóstolni az összes létezőt... :)
Semmi baj, én is meg tudom keresni. :)
Sztem ilyen már nincs Pesten, de mondjuk ez a fajta szendvics nem is lenne megfelelő nekünk. De biztos finomak! :)
Na, utánanéztem! Rosszul emlékeztem a nevére...
Megcsi-Pipi Gyorsétterem
(Viszont nem találtam meg a pestit, de most nincs időm.)
Én a váciba jártam anno, onnét már elköltöztünk 2 éve, de akkoriban a körúton is volt legalább egy üzlete. Sajnos nem tudom a pontos címet, mert oda nem jártam. :(
Mindenféle csirkés ételeket árulnak, köztük nagyon sokféle, a hamburgerhez hasonló szendvicset (csak sokkal nagyobb és finomabb:), de kizárólag csirkehúsból.
Jó, köszi! :)
Akkor ez lesz az egyik , amit el fogok menni megkóstolni.
Van benne valami...
Azt sem tudjuk pontosan mennyi szendvics kellene, pont emiatt. De majd kitaláljuk még addig. :) A másik két gyerekem érettségijére már profi leszek. ;)
ez igaz ..
csak a méretéhez képest szerintem drága....
de furcsa! csak azért, mert aki még a vizsga előtt van, az úgyis tanul, az úgysem eszik, max egy csokit amit hozott otthonról, aki meg már túlvan rajta, az meg megy haza...
a tanárokat megértem, azok egész nap ott bent ülnek és hallgatják a hülyeségeket, jóhogy megéheznek:))
dehát ha ez van, akkor ez van:)
Én is pont ezen agyaltam... 1996-ban érettségiztem, akkoriban még nem volt ilyen szokás.
A tanárokat nehogy má' nekünk kelljen etetni, a diákok zöme pedig egy falatot sem tud lenyelni az idegességtől..
Persze, ha ez a szokás, akkor nincs mit tenni..;)
:)
Igen, a tanároknak is és a diákoknak is.
A mi időnkben ilyen még nem volt, de most ez a szokás...
Mi pl. külön teremben tálalunk a tanároknak és külön teremben a diákoknak. Ez volt a tanárok kérése...
Köszi!
Erre én is gondoltam, de olvastam olyanokat, hogy túl műíze van meg túl sok ételfesték van bennük... Szerinted akkor nem?
További ajánlott fórumok:
- Ismertek tisztességes használtcikk kereskedőt Budapesten?
- Ismertek olyan szállodát Győrben, vagy Budapesten, ahol a távozás napján kell fizetni?
- Milyen jó csapatépítős helyszíneket ismertek Budapesten?
- Ismertek vérprofi válóperes ügyvédet Budapesten?
- Ismertek még ilyen helyet Budapesten?
- Szilveszterre, a jól bevált szendvicseken kívül szeretnék valami mást is összedobni. Milyen - lehetőleg egyszerű - receptet ismertek? :)