Ismertek olyan oldalt, ahol horoszkópok elemzésével foglalkoznak? (beszélgetős fórum)
7. 6b08b99072 (válaszként erre: 5. - Júliusi)
2013. jún. 9. 14:26
Azt nem tudom, hogy jelenleg mennyiért csinálja, de akciók is szoktak lenni.
Viszont az árért cserébe teljes személyes horoszkópot készít.
Én anno nyertem egy ilyet, skype-on beszéltünk át vagy 4 órát, közben rengeteget jegyzeteltem, és sorra kezdenek bejönni a jóslatai..
6. northwill
2013. jún. 9. 13:19
Ide például csak be kell írni az adatokat, ingyenes. De nem tudom, az ilyen elemzés mennyire pontos, egy próbát azért talán megér.
5. júliusi (válaszként erre: 3. - 6b08b99072)
2013. jún. 9. 12:23
Megnéztem az oldalt. Jól értelmeztem, hogy 15 ezerért készíti az elemzést az illető?
4. grizus
2013. jún. 9. 10:49
Van az asztromókus oldal, ahol asztrológusoktól lehet kérdezni, de én nem tudtam belépni. De az ilyen gépi oldalak soha nem olyan jók, mint egy igazi asztrológus.
3. 6b08b99072
2013. jún. 9. 10:30
Az egyik közösségin van egy horoszkópgyár nevű oldal, aminek az eredetije egy személyes blog. R.Kövér Balázs, a nők lapja asztrológusa csinálja, és készít személyes horoszkópot is.
2. Zizisicc (válaszként erre: 1. - PudingPillangó)
2013. jún. 8. 11:36
Több ilyen oldal van, de hiába adod meg a pontos születési dátumot, nem lesz teljesen és igazán személyre szabott az elemzés.
2013. jún. 8. 11:32
Olyan oldalra gondolok, ahol beírom például, hogy 1950. 01. 01. 24:00-kor születtem, és kiad egy elemzést.
További ajánlott fórumok:
- Hirességek családnevei, amelyek foglalkozásra utalnak (ABC sorrendben)
- Miskolcon keresnék HRG foglalkozást, ismertek valakit, aki tart ilyet?
- Ismertek olyan helyet ahol foglalkoznak a babákkal/gyerekekkel, amíg az anyuka tornázik?
- Szegediek, Szeged környékiek, ismertek valakit, aki kormánybőrözéssel is foglalkozik?
- Ismertek tapasztalt nőgyógyászt, vagy klinikát/intézetet, ahol ritka betegségekkel is foglalkoznak?
- Miskolcon, Nyíregyházán vagy Debrecenben ismertek olyan orvos, akinek anyagcsere zavarokkal foglalkozó magánrendelése van?