Ismertek olyan háztartási kisgépet, ami nyers répát, céklát is tud préselni? (tudásbázis)
Ha levet akarok, és száraz a répa, csak akkor áztatom be, mert így ki tud oldódni belőle a vitamin. Tehát nem veszít, mert pont így tudpm hasznosítani.
Az enyém is viszi egyébként a répát.
Grizzli azt írta:"Olyat szeretnék, ami a keményekre is jó, inkább zöldségprés, amibe a húsát is belenyomja, nem centrizi", nem értem igazán, hogy mit akar, a prés ill. centri lényege pont az, hogy a húsát nem nyomja bele.
De lehet, hogy már belezavarodam az egészbe:))Nekem egy Huaserem van (cca. 6e Ft volt a tecsoben), és mindent visz, nagyon szeretem, már 3 éve nyúzom.
Vegyél olyat amit búza fű préselésére árulnak kimondottan.Azok nagyon erőssek hiszen abból csak varázslattal jön ki a lé. Nekem kézi(mechanikus) van
és szinte szárazon jön ki a fű. Ez egy örökéletű erős öntvény daráló féleség. De lehet kapni elektromosat is.
hát :) nekem volt egy gyümicentrifugám, és az egy rövid ideig ment csak, de répát nem vitte :S
Esetleg konkrét márkát tudtok mondani? mit érdemes venni? mert az hogy drága, nem feltétlenül jelenti azt, hogy jó is... :S
nem, nem gyümölcscentrifugát akarok, olyanom már volt. és a gyümölcs is magja héja is úgy jött ki belőle, hogy tele cvolt még lével és hússal. Ezen kívül ha répát raknék bele kb leégne a motor :)
Olyat szeretnék, ami a keményekre is jó, inkább zöldségprés, amibe a húsát is belenyomja, nem centrizi, és, ami még fontosabb, egy konkrét márka típus érdekel, hogy mi az ami jó, és megéri, és tényleg tudja azt, amit elvárnak tőle.
Köszi
gyümölcscentrifugának hívják
ezerféle van
lehet kézi vagy elektromos is
csak jó legyen, hatékony, ne kelljen megszakadni a préselésben, könnyen tisztítható legyen, és nem utaolsó sorban az ára is jó legyen :)) Csak ennyit szeretnék :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen háztartási munkát végeztél legutoljára?
- Vegyi árú, háztartási papír áru, egyéb(pl seprű)
- Háztartási eszközök és tárgyak, háztartásban használatos dolgok ABC-ben!
- Tengerimalac a háztartásban - tapasztalatok, élmények?
- Tudtok Pesten olyan helyet, ahol háztartási kisgépet(botmixert) javítanak?
- Ismertek megbízható háztartási kisgépszerelőt Miskolcon?