Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ismerkedés, csalódás fórum

Ismerkedés, csalódás (beszélgetés)

1 2 3
65. Ronald (válaszként erre: 64. - Napsugár8)
2022. jún. 24. 08:23

Az én tempómat hozzá igazítottam.

Kb másfél hete beszélgettünk, mikor először felvetettem, hogy randizzunk🙂

Mindeféle vélt vagy valós indokokkal hárította, akárhányszor szóba jött a dolog.

Az én tempóm sokkal gyorsabb lett volna, azt pedig, hogy kit, illetve mit keresek, mire vágyom, mit tudok nyújtani, már a legelején nyíltan elmondtam, szóval a szándékaimmal tisztában volt.

64. Napsugár8 (válaszként erre: 52. - Ronald)
2022. jún. 24. 07:38

Lehet, hogy a te tempódat lassúnak érezte? Gondolta, amíg eldöntöd, hogy valójában akarsz-e tőle valami mást is, mint beszélgetést, addig kipróbál egy másikat is.

Csak lehetett volna annyi tisztesség benne, hogy az ottani problémákat nem veled beszéli át. Ennyi.

63. Ronald (válaszként erre: 62. - Soufflet)
2022. jún. 24. 07:19

Magyarázol itt az exekről, közben meg az alap történetben szó nincs ilyenről.

Nem akarsz esetleg máshol mulatni?

2022. jún. 24. 03:52

En most uszok az arral, egy elore szavatolt "kapcsolatban", ami egy honapulva lejar.

En nagyon ertekelem, hogy exekrol is lehet vele beszelgetni oszinten.

A bolondok megismerik egymast. Mindketten olyanok vagyunk, akiket kevesen ismernek ki. Van egy munkahleyi arcunk, meg egy mas is. Es emellett van a sajat ket kulonbozo elertunk.

61. Soufflet (válaszként erre: 52. - Ronald)
2022. jún. 24. 03:37
Te is csaltal.
60. Soufflet (válaszként erre: 50. - Bbf45bb770)
2022. jún. 24. 03:36
Sot, szerintem ezt jobb minel elobb hallani! Ha mar szoba jon (es en hozom), akinek az exe egy rohadt kigyo, mikozben o egy szent volt, azt elkerulom, mert hazudik.
59. Soufflet (válaszként erre: 49. - Pteri)
2022. jún. 24. 03:25

En a valasom utan voltam olyan elso randin, ahol azt mondta a faszi, hogy tul sokat beszelek az exemrol. En meg erre azt mondtam, hogy mit varsz? 10 evig voltam vele, alig valtam el. Ha nem tetszik, hogy a fejemben van meg, ne eroltessuk.

Mondjuk en 10 evvel a valas utan is eleg sokat emlegetem :D Volt par huzos ev, de nagyja qrva jo volt, es emlekezetes elmenyeink voltak. Lapitsak egy beszelgetesnel, mert "a volt ferjemmel"? Vagy hazudjak egy kitalalt szemelyt?

En mindig is szerettem hallani az exekrol. Sokat le lehet szurni abbol.

58. Ronald (válaszként erre: 57. - Pteri)
2022. jún. 19. 23:23

Köszönöm, végre valaki, aki az én gondom is látja ebben az egészben👍

Azóta egyébként a sztori úgy alakult, hogy párszor dugtak, aztán a fickó lelépett.

Pár napja megkeresett a nő ezzel, és hogy sajnálja, stb stb

Természetesen letiltottam a f@cba minden lehetséges módon.

A társkeresés meg ennyi volt részemről😊

57. pteri (válaszként erre: 51. - Bbf45bb770)
2022. jún. 19. 20:20
Hogyne, ez is tanulsàgos volt. A fickó annyira rà volt kattanva a témàra, hogy semmivel nem lehetett eltéríteni tőle, és folyamatosan szidta és elmondta mindennek a feleségét. Ez a lànynak sok mindent elmondott a pasi jelleméről. Azért jutott eszembe, mert Ronald ismerőse is teljesen ràkattant a màsik pasival való történetre és kicsit sem érdekli, hogy Ronald mit szól ehhez. Ez bunkó, önző viselkedés, jobb, ha elfelejti a csajt és bízik benne, hogy a következő rendesebb lesz.
56. Ronald (válaszként erre: 55. - Bbf45bb770)
2022. jún. 18. 06:56
Több mint 8 éve benne vagyok, tisztában vagyok vele🙂
55. bbf45bb770 (válaszként erre: 54. - Ronald)
2022. jún. 18. 06:49
Amúgy a társkeresés ilyen nagyon kevés az őszinte és egyenes ember jobb ha felkészülsz
54. Ronald (válaszként erre: 53. - Bbf45bb770)
2022. jún. 18. 06:48
Igazad van, én sem neked akartam😅
53. bbf45bb770 (válaszként erre: 52. - Ronald)
2022. jún. 18. 06:37
Oké rendben de nem is neked reagáltam
52. Ronald (válaszként erre: 50. - Bbf45bb770)
2022. jún. 18. 06:36

Csak épp az én esetemben nem exről van szó.

Ebben az esetben olyasvalakiről van szó, akivel azalatt jött össze, míg velem ismerkedett. Olvasd el figyelmesen a fórumnyitó szöveget

2022. jún. 18. 06:35
Első randin nem féltékenykedni kell, jogunk sincs hozza...hanem megismerni a másikat... sok mindent le lehet szűrni az előző kapcsolataiból is, hogy mit jelent neki a nő a feleség a szeretet hogy hogy bánik az emberrel vagy hogy éppen ő mennyit csalódott.... Szerintem nincs ebben semmi rossz
50. bbf45bb770 (válaszként erre: 49. - Pteri)
2022. jún. 18. 06:30
Ezt sosem értettem hogy miért baj az ha valaki az exéről beszél Foleg első randin. ugyanúgy hozzátartozik az életéhez,mint pl a munkahely....voltam én már olyan randin hogy ő is elmondta a feleségével miért ért véget és én is meséltem az én exemrol. Nekem nem volt degradaló, ugyanúgy az életünk része, nem lehet letagadni én nem is szeretném.. miről beszélgessenek órákon át a cserebogarak nemi életéről?
49. pteri (válaszként erre: 1. - Ronald)
2022. jún. 18. 06:27
Egy baràtnőm volt olyan első randin, ahol a pasi 1 óràn keresztül az előző feleségéről mesélt, akiről kiderült , még ismeri is. Màsodik randi nem volt és a pasi értetlenkedett, miért?
48. reset (válaszként erre: 46. - Ronald)
2022. jún. 17. 15:55
Gondolom jól el tudtatok beszélgetni, volt kivel megosztania a napját. Erre mondják, hogy "hasznos voltál".
47. Ágio8405 (válaszként erre: 44. - Ronald)
2022. jún. 17. 15:42
Talonban tartott
46. Ronald (válaszként erre: 45. - Reset)
2022. jún. 17. 15:41

Azt írod, nem vette komolyan az egészet. De közel 3 hónapig napi levelezésben voltunk.

Erre kérdeztem, hogy akkor miért?

45. reset (válaszként erre: 44. - Ronald)
2022. jún. 17. 15:33
Hogy érted, hogy miért várt? Mire várt?
44. Ronald (válaszként erre: 43. - Reset)
2022. jún. 17. 15:16
De akkor miért várt 3 hónapot?
43. reset (válaszként erre: 42. - Ronald)
2022. jún. 17. 14:59
Szerintem akkor nem vette komolyan ezt az egész ismerkedést.
42. Ronald (válaszként erre: 40. - Reset)
2022. jún. 17. 14:22
Mondjuk neki is férje, gyereke van
41. Ronald (válaszként erre: 36. - Csicsi25)
2022. jún. 17. 14:21

Nem tartom a kapcsolatot vele.

Mikor kiderült az egész, mikor "vallott", akkor mondta, hogy hetekkel a mi randink előtt már lefeküdtek, és azóta is.

40. reset
2022. jún. 17. 14:08
Úgy reagálnék, hogy lezárnám. Ha elmondtad neki a saját sztoridat a feleségeddel, akkor szerintem abból gondolhatta, hogy téged nem kell annyira komolyan venni, hiszen te sem vagy annyira őszinte a feleségeddel. Csak egy tipp :).
39. Soufflet (válaszként erre: 38. - Soufflet)
2022. jún. 17. 13:16
A nagy kulonbseg koztunk, hogy en tudom, milyen jo szeretni egy embert, es en nem akarok mast.
2022. jún. 17. 13:14

Akkor nekifutok meg egyszer: minden gondolatod a szex korul forog, "ottjar az eszed, ahol masnak a faca (nem eliras, igy megy at az automatan)". Meg akarod csalni a feleseged, es egy noi forumon rinyalsz, hogy egy ugyanolyan, mint te, pofara ejtett. Pluszban bizonygatod, hogy te szexet nem is akartal.

Szoval mit gonduljuk rolad? Sajnaljunk, mert hiaba fuztel egy not a feleseged hata mogott, es nem tette szet?

Ha nem szexelni akartal, es car a hazassagod, te mennyi szemetet ontottel a nyakaba? Mert sok egy ora, de az meg mindig tobb, amiit leirtal a "beszelgetesnek".

Szerintem rosszul hazudsz, es az otthon a fo baj. Meg nincs ver a pucadban lepni.

En is kihasznaltam lelki-szemetesladaknak az ilyen ringyokat, ha rossz passzban voltam. Es talan fogom is.

2022. jún. 17. 12:08
Rajta kívül még sok millió csaj van. Nem kell senkihez ragaszkodni, ha kibabrál veled.
36. Csicsi25 (válaszként erre: 35. - Ronald)
2022. jún. 17. 08:48
Ezek szerint azóta is tartod a kapcsolatot a csajjal, egyébként honnan tudnád, h többször is kufircoltak? Lépj túl rajta! Attól hogy emészted magad, nem lesz jobb, csak depis leszel. Rázd meg magad és irány tovább!
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook