Ismeri valaki a Wizzair üzletpolitikáját? Mi alapján változnak a repülőjegy árak egyik napról a másikra? (tudásbázis)
Én hét éve kb. havonta repülök Wizzairrel.
Semmiféle logika nincs a jegyek árának alakulásában. Fogd fel úgy, mintha tőzsdéznél. Tökmindegy, mennyivel előbb veszed a jegyet, lehet,hogy az indulás előtti héten harmadára csökken az ára. Vagy ötszörösére nő. Semmi logika.
"Minél későbbre veszel jegyet annál olcsóbb."
Vagy annál drágább... 2-3 hónapnál távolabb felesleges nézni, mert 90%, hogy azok az árak még fognak csökkenni. Szóval ami nagyon távoli időpont az drága, amikor kb. 1-2-3 honap van hátra akkor csökken, aztán az utolsó 2 hétben jellemzően újra nő. Kb. ez az alap, de ez nagyon sokszor módosul picit, fel-le emelkedik. Néha még utolsó napokban is nagyon-nagyon olcsó. Rengeteg párszáz forintos jegy volt néhány hete elérhető.
én nem ismerem és nem tudom. :-)
csak azt, hogy szoktak lenni akciók, és ha klub tag vagy, akkor meg eleve vannak kedvezmények és vannak csak a klubtagonak szóló akciók is. :-)
így például a múlt héten voltak 47 %-os engedmények is klubtagonak, így akár 10 ezer forintból is lehetett venni 2 jegyet oda-vissza decemberre vagy februárra....
Én sem ismerem sajnos.
Úgy szoktam repülőjegyet venni, mint ha tőzsdéznék :D
Ugye?Akkor nem en kergultem meg! Egyik nap x, masik nap x+1, egy hettel kesobb x-2...Ki erti ezt? Penteken lecsusztam, szobaton 10 euroval tobbe kerult, tegnap 20szal...mikor lesz megint a kiindulasi ar?
Amit 10-12 napja neztem, az akkor tul sokba kerult ,ezert modositottam a szabi datumat, bezzeg most az az olcsobb... :-(
Tapasztalatom alapján óráról órára változnak.... ahogy lefoglaltam 2 jegyet és kifizettem, már drágább lett....
Erre én is kíváncsi lennék!
További ajánlott fórumok:
- A dolgok változnak, az anyós is változhat
- Tud valaki segíteni olcsó repülőjegy ügyében?
- Az emberek változnak?
- Ha Wizzair-rel szeretnék utazni, milyen illetékek vonatkoznak rám a repülőjegy árán kívül?
- Mi a Wizzair telefonszáma? A repülőjegy lefoglalásánál milyen adatokat kell megadni?
- Miért változnak óráról órára a repülőjegyek árai? Ryanair-nél délelőtt néztem, most le akartam foglalni, de 10.000 Ft-tal több lett az ára!