Iskolaérettségi vizsgálaton mire számíthatok? (tudásbázis)
Szia!
Voltatok a vizsgálaton? A fiam éppen ma ment az apjával a nevelési tanácsadóba. Én meg itthon izgulok :-)))
A faim júniusi, így mi is dilemmázunk, mi lenne a jobb, suli vagy még egy év ovi. Sajnos vegyes csoportba jár, sok a kicsi, akik már inkább visszahúzzák, ő meg rettenetesen unja őket, meg ha nincs feladat.
Ti hogy döntöttetek?
Különböző feladatok lesznek, amivel ki tudják szűrni, hogy mennyire tud koncentrálni, mennyire tűri a monotonitást, mennyire lehet az érdeklődését felkelteni és fenntartani,milyen a tudás szintje, mennyire tájékozott.
Például:hogy hívják a nagyszülőket,hol lakik.Lesznek memóriajátékok, kézügyességet ellenőrző feladatok, leginkább a finommozgásokra figyelnek.Számfogalom stb.
Nem akarom felkészíteni hisz folyamatosan gyakorolnak az oviban. Csak kíváncsi vagyok, na meg persze izgulok helyette is :-)
Elsietni meg végképp nem akarom.
Fel akarod készíteni?2 est van :vagy megfelel,vagy még nem az iskolakezdésnak.
És ha nem akkor csak örülj!Nem fontos azt elsietni.
Jövő héten megyünk vizsgálatra, ahol nekem is bent kell lennem. Milyen jellegű tesztek lesznek: mozgás, feladatírás?
Aki volt már hasonlón ossza meg tapasztalatait. Köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Császármetszéses szülés után, mire számíthatok?
- Hogyan készüljek, mire számíthatok egy nőgyógyászati vizsgálat során? (várandósság megállapítása, általános vizsgálat)
- Szívzörej csecsemőnél, kardiológia vizsgálat, mire számíthatok?
- Mire számíthatok vagyonosodási vizsgálat után?
- Ha felmerül a gyanú, hogy májammal nem stimmel valami, milyen vizsgálatokra számíthatok a kórházban?
- Saját jogon nevelési ellátás felülvizsgálat tapasztalatok. Mire számíthatok szerintetek?