Írországban vagy Angliában dolgozókhoz lenne néhány kérdésem hivatalos ügyben. Tudnátok segíteni? (tudásbázis)
3. emóca
2010. máj. 5. 18:40
Sziasztok. Igen kaptok én is kapok 8 év után.De már valoszinü késő. Attol is függ ki szakitotta meg a munkaviszonyt ti vagy a munkaadó.A procedurát ott kell elkezdeni.nem bonyolult amig még ott kell intézkedni , ha már itthom ,-.,-.{&@{{&{mmmmmm Ha viszont viszaadtátok a pps számot akkor felejtős. ha nem akkor azért még kaphattok egy kis adoviszatéritést,utolag is.
2. e475b894d7
2009. febr. 10. 21:19
Az UK valamelyik Work Centerében talán tudnak segíteni!
Vagy a londonimagyarok oldalon valaki (a google segít megtalálni)
1. 50d0def203
2009. jan. 16. 09:40
Sziasztok!
Közel egy évet dolgoztunk párommal Írországban. Lenne néhány kérdésem hivatalos üggyel kapcsolatban.
Van itt valaki, aki segíteni tud?
Azt hallottam, hogy hazaérkezés után, ha bejelented magad a munkaügyihez, akkor az ottani fizud néhány zázalékát kötelesek fizetni, amíg nincs itthon munkád. Munkanélküli segélyként, állítólag.
További ajánlott fórumok:
- Kismama vagyok Angliában!
- Apám hivatalosan élettársi kapcsolatban él, ha meghal kinek kell eltemettetni?
- A Dukan diéta alapjai (a hivatalos)
- Hogyan lehet hivatalos úton eltávolíttatni az együttélésre képtelen szomszéd albérlőket?
- Van arra bármi jogszabály, ha valaki a saját halálhírét terjeszti, akkor annak mi a hivatalos büntetése?
- Másnak is feltűnt, hogy Angliában minden rossz?