Irjon aki látott, vagy érzékelt már szellemet! (beszélgetés)
Szia!
Sikerült azóta kiderítened?
A halottakat el kell engedni, tudomásul kell venni ennyi volt.
Te valószínüleg elengedted, nem volt nehéz, mert nem igen beszéltetek. Nem is fog jelentkezni. ( szerintem, és ne is bántsd amiért olyan volt a kapcsolatotok amilyen. Biztosan ő is bánta ).
Akkor még semmi ilyesmiről nem tudtam, és mégis el engedtem a szüleim. Az anyukám 25 éve, apukám 23 éve lesz hogy meghaltak. Szinte még soha nem álmodtam róluk, nem éreztem a jelenlétüket.
Az após lehetett ( vagy a szüleim egyike?? ) mikor olyasmit tapasztaltam : valaki nagyon csendesen bejött a szobánkba és a fotelba leült. Ott volt vége annak a mozgáshangnak. Nagyon megilyedtem, nem mocorogtam, aztán hamar elaludtam. Biztosan megnézte jól vagyunk - e. ( pár évvel előtte a párom beindult, el akart válni, aztán mégse. Olyan munkahelye van most is, hogy rendszeresen vidékezik, Fenn állhat a veszély hogy akár én nem egyedül alszom. De nagyon is egyedül aludtam az ágyba )
Én erre tudok gondolni. Mintha ő is békén hagyna, látja jól vagyunk.
Nos én nem látom őket csak érzékelem!
A családi ház ahol laktunk már nagyon régi ház,még a háború idején több család is lakott ott..... és ebből kiindúlva voltak akik oda kötődtek! Nálunk is volt olyan hogy magától le és felkapcsolódott a villany, a csapot valaki éjszaka közepén kinyitotta és zúdúlt ki a víz.......én csak a jelenlétüket érzem éreztem mikor ott laktam.Eleinte féltem és szorongtam hogy "Istenem mit akarhatnak......"majd az hónapok,évek múlásával tudtam hogy nem bántanak,csak érzékeny vagyok rájuk hogy érzem a jelenlétüket.Volt hogy ha éreztem hogy van ott valaki szóltam neki hogy tudom hogy itt vagy és nem zavar........elcsvegtem pár mondatban velük(de tuti frászt kaptam volna ha látom vagy hallom is őket).
A másik hogy tavaly november közepén meghalt anyám (nem voltunk jóban,nem is beszéltünk egymással,sőt az unokájára sem volt kiváncsi......én ezeket nem is bántam,bár halottról jót vagy semmit.....).Már hónapok óta éreztem hogy hamarosan meghal,mikor épp szopiztattama kislányom egy hétfő reggelen,azt éreztem hogy ott van anyám és néz minket,gyönyörködik az unokjába és szabályszerűen tudtam hogy ő az senki más.........miután letettem a kiságyba a lányom,hívott Apukám és közölte hogy félárva lettem. Cseppet sem lepődtem meg a hír hallatán,mivel tudtam hogy ő jött elköszönni,még pár napig éreztem a jelenlétét,de azóta nem.
Ezek olyan dolgok hogy valaki fogékony rá valaki nem.
azt hiszem nem
de lehet hogy tévedek...
Őszintén? Néha igen. De talán csak azért, mert ijedős gyerek voltam.
Azóta egyéb nyalánkságokat is megtapasztaltam már, mint például a telekinetikus energiák felébredése és szellemidézés /akaratlanul.../.
Még fiatal vagyok, nem döntöttem el, mennyire merjem átadni magam a másik oldal megismerésének. Azt hiszem, nem is rajtam múlik... jön ez magától. Olyan, mintha lassan ébredezne valami szunnyadó, roppant erő a testemben, ami egyrészt nem zavar, sőt természetes, másrészt viszont félek tőle.
Sziasztok!
Én tinédzserkoromig voltam teljesen szkeptikus. Azután rájöttem egy borzongató élmény kapcsán, hogy talán mégsem hülyeség. Én nem látom a szellemeket, talán mert túl fejlett már a racionális agyféltekém, viszont érzékelem őket. Mindig megálmodom, ha történik valami, és ha eljönnek, vacogtató hideg szél fúj a jól fűtött szobában... de hallom is őket.
Úgyhogyha a falunkban meghalt egy ismerős, én tudtam először, hogy valaki meghalt. Már rég Pesten élek, de múlt héten meghalt apukám barátja. Mire felhívott, már tudtam.
hat vannak, meg ilyenebbek is...
de inkabb hanyagolom a temat...
Nekem nem olyan rég (néhány hete) volt egy nagyon furcsa álmom - nem tudom az volt-e - amit nem tudok hová tenni:
Félálomban voltam éreztem fázom ezért magamra húztam a mellettem lévő "póttakarót". És ezek után volt egy olyan érzésem, mintha valaki ráült volna a mellkasomra, nehéz volt. Egy szőke kisfiú jelent meg és megkérdezte tőlem hol vannak a nagyszülei? Én meg mondtam, hogy nem tudom kik az ő nagyszülei. Mire ő azt mondta itt laknak ebben a házban...
Egy régi, kis családiházban lakunk. Azt tudom, hogy a házat úgy vásárolták párom és szülei, hogy előtte halt meg az idős házaspár aki itt élt, de nem tudom volt-e olyan unokájuk aki esetleg 6-7 éves korában meghalt volna.
Minden esetre annyira különös volt... nem tudtam eldönteni, hogy álom volt vagy valóság, maga az érzés nagyon valósnak tűnt. De most, hogy így újra eszembe jutott lehet, hogy valahogy megpróbálom kideríteni volt-e korán meghalt unoka.
igen, nagyon bonyolult, kezdve azzal, hogy pontosan kell tudod, a jelenlegi lakhelyed,es a szuletesi helyed kozotti km legvonalban...
es nem kesz a teszt se 10 perc alatt, tobb mint 1 oraba is beletelik, ha mar csinaltad parszor..
eloszor meg tobb idot is igenybe vesz,
de en azt is elhiszem, hoyg vicc...
ki tudja...
majd a kovetkezo eletemben megmondom :DDD
előző élet kalkulátorokat ajánlanak - játékból! - a neten, például:
nem tudom,te olvastad e,
en igen, tobbszor is.
a tesztet nem Hernadi irta.
ha olvastad volna, ezt is tudnad szerintem.
a tesztet sok professzor alkotta, mas orszagban, es csak magyarra lett forditva,
nem kotekszem,csak megjegyzem,csendben :)
További ajánlott fórumok:
- Láttatok már szellemet? Tapasztaltál már erre utaló jeleket?
- Mit tennétek, ha szellemet látnátok a lakásban?
- Ma hajnalban valóban szellemet láttam?Szkeptikus vagyok, de félek!
- Ismer valaki olyan filmet amiben szellemet idéznek/ szellemes?(elsősorban horrorra gondolok)
- Hogyan lehet biztonságosan szellemet idézni?
- A laptop egyszercsak nem érzékelte az egeret. Egy másikat sem. Mi lehet a gond?