Irigylem azokat, akiknek legnagyobb problémájuk a szexuális... (beszélgetés)
Arra gondoltam, hogy ez a legnagyobb problémájuk. Sokaknak nincs mit enni, nem tudják fizetni a számlákat, nagyon betegek, magányosak, öregek és gyengék. Kisebb gondjuk is nagyobb annál, hogy megviszketett. Nem akarok senkit megsérteni, így talán érthetőbb.
Nem írtam, hogy nem fontos a szex.
Gratulálok!
Ezek szerint akkor neked semmi gondod nincs ezen a téren!
Csak azt nem értem, mitől van az a sanda gyanúm, hogy ez nem egészen van így?
Mindenkinek a saját problémája a legnagyobb. Nem kell lekicsinyelni mások baját.
Sajnos így van. A szex fontosságát, igazán csak akkor tudjuk meg, amikor nincs.
Köszönöm hogy egyetértel, viszont remélem azóta jobban érzed magad. :)
Igen, úgy ahogy ahogy írod, tapasztaltam!
[link]
Elnézést, én nem fontossági sorrendben írtam! De mindegyik a fiziológiás területen helyezkedik el a piramisban ;-)
Ha neked nincs, akkor nem jelenthet problémát, így joggal irígykedhetsz másokra.
Tudom mire írtad, viszont én az 5. hozzászólás végére értettem. Az előtte lévőkkel természetesen én is egyetértek. Viszont a szex is közéjük tartozik még ha olyan gyámoltalannak is tűnik.
Kiegészítésképpen: Szex nélkül élni lehet, csak nem érdemes.😀
Ha tiszteletlenn érezted, elnézésed kérem. nem úgy szántam.
Ha lentebb olvasol vissza, épp hogy egy fontossági sorrend volt a 3. bejegyzésben. Én erre reagáltam és nem először.
Teljességgel egyetértek, bocs ha rosszul fogalmaztam...-)
Én nem beszéltem ilyen tiszteletlenül veled. Viszont a kérdésedre a válaszom az, hogy bár biológiailag igen, de nem erről volt szó. Felhozhatnánk mérlegelésképp más példákat is, de itt egyszerűen nem a betegségekről volt szó. Csupán csak arról, hogy mit okozna a hiánya.
A szex az anyagcsere hiánya elé lett helyezve fontossági sorrendben. Gondold már végig melyiknek a hiányába halnál be előbb!
Oké, de hány éves korig "kellene"? :))
Csak a pontosítás véget: most egyetértesz vagy vitatod? :-)
Régen ennek a hiányát a nőkre nézve hisztériának hívták. Ha most nem lenne ennyire felkapva a téma, sőt segítő eszközök sem lennének a tudatunkban. Akkor vissza térnénk arra az időre amikor ez bűn volt és egy szót sem szólhattunk róla. Arról nem is beszélve, hogy koncentrációs zavart, önértékelési zavart, és szorongást is okoz a hiánya. Ezek pedig tudjuk mindketten, hogy előbb vagy utóbb ha nem kezelik véges is lehet. így szerintem erős túlzás, hogy a szex nem életbe maradás lételeme. :)
Ismered a hármas szabályt: 3 perc levegő, 3 nap víz, 3 hét étel nélkül. Lehet, hogy úgy folytatódik, hogy 30 év szex nélkül XD
Ezt eddig még senki nem vonta kétségbe csak azt, hogy az anyagcsere kevésbé fontos. Próbáljon már meg bárki úgy szexelni, hogy előtte leállnak az anyagcsere folyamatai. vagy akár csak egy a sok közül.
Alig várom, hogy ez legyen a legnagyobb problémám! 😄 Nem betegség, haláleset, rendőrségi ügy, örökség, rokonság 🤮 stb.
Persze, hogy lehet szex nélkül élni, de egy párkapcsolatban óriási problémát okozhat a nagyon eltérő szexuális étvágy vagy a szex teljes hiánya!
A sorrendedben lévő tagok közül próba képpen mondj le bármelyikről, és figyeld meg mennyi ideig maradsz életben! Lehet hogy meglepődsz, de a szexen kívül mindegyik az életben maradás lételeme.
Pedig a megfelelő szexuális élet egy alapvető igény, dolog. Ha ott gond van az nagyon sok mindenre kihat, komoly probléma.
Pedig, ha megnézed a Maslow piramis legalját, ahol a fiziológiás szükségletek szerepelnek, ott emígyen áll a felsorolás: légzés, étel, víz, alvás, szex, anyagcsere :-) Ezekre épül a többi...
Érzékelhető is az írígységed.
További ajánlott fórumok: