Íratlan szabályok ismerkedésnél/pasizásnál? (beszélgetős fórum)
1. Legyünk őszinték, amikor bemutatkozunk.
2. Ne állítsunk többet egy érzelemről, mint ami valójában.
3. Ha már tudjuk, hogy nincs közös cél, ne álltassuk a másikat, ne kerteljünk.
4. A másik embert akarjuk megismerni, ne egy ideálhoz hasonlítgassuk.
5. Tartsuk szem előtt, hogy mindenki szeretetre vágyik.
6. Ne kritizáljuk a másikat, nekünk se esne jól
7. Bízzunk meg egymásban, így nem megyünk el a szerencsénk mellett.
8. Adjunk időt az érzelmek kifejlődésének
9. Ha társat találunk, örüljünk neki és a jelenben éljünk.
10. Ápoljuk a már megtalált kapcsolatot, de ne zárjuk kalitkába a másikat.
Lexikon helyett is ezt az oldalt használom :-)
ha elköveti valaki természetesen hibás
Igen, hibás a kislány is a maga gyermeki módján, hibáztatni lehet a szülőt is, de a vádlottak padjára teljesen jogosan az csak az kerülhet, aki a liliomtiprást elkövetti.
Mert nem volt merszed befejezni a mondatodat. Kipontoztad, célozgattál csak.
IGEN.ELÍTÉLEM EZEKET A DOLGOKAT,MERT EZEK A GYEREKEK 20 ÉVES KORUKRA EGY KIÉLT, KIÉGETT LÁNY LESZ.ÉS A SZÜLŐ A HIBÁS 12 ÉVESNEK NINCS KERESNIVALÓJA AZ ÉJSZAKÁBAN
Az itelkezes viszont nagyon megy.
Jahhh, vegulis minden no ....., es minden kislany is.
miért is vagyok sunyi?mert kivárom, hogy lesz-e érzelem?IDIÓTA.......NEM TÁRGYALOK ILYENEKKEL
Nyilván a szülők hibája. Mert a pedofília gondolata csak egy dolog, de az sem egészséges, hogy 12-13 éves lány rendszeres nemi életet él egy 14-15 éves fiúval. Bár az is egy elgondolkoztató mondata egy ilyen szülőnek, amikor azt mondja, hogy inkább otthon és egy valakivel, mint a disco wc-ben, parkban, vagy csak mindig mással.
A haverod akkor lett volna hibás, ha lefekszik vele.
Mocskosnak éreznéd magad? De, a másik verziót nem mered leírni? Nem maradi vagy, hanem sunyi.
Amúgy nem az a nő k.rva akinek sok pasija volt, hanem aki anyagiakért, érdekből van a pasival, akkor is, ha 30 éve a felesége.
nem fekszik le velük a 28 éves ha esze van.a haveromnak esze ágában sem volt ezt tenni.ne már, hogy ő legyen a ibás, mert tt ült és elutasította a kislányt.igenis hibás a 12 éves.meg a szülei is
A legtöbb kapcsolatra nem jellemző, nem azon múlik, mikor volt az első szex. Olyan kapcsolatokat látni, akár itt a hoxán is, hogy inkább állnék apácának, vagy mennék hozzá egy vibrátorhoz :D
én mocskosnak érezném magam ha futóklandokba belementem volna,de ezt mindenki maga érzi.inkább legyek maradi, mint.....,.
Köszi, én is úgy gondoltam, hogy ez egy kivétel volt. Szerencsésen sikerült és legyetek boldogok! De sajnos lássuk be, nem ez a jellemző.
Én még ott vagyok leragadva, hogy 14 évesen kezdik, és azon is ki vagyok akadva. :)
Te sem láttál mostanában 12 éves szüzessége elvesztésére hajtó "kislányt". Nagyon sokukról nem lehet megmondani, hogy még csak 12. Szóval a törvénnyel csak óvatosan. Mint írtam nem véletlen, hogy bizonyos srácok csak személyivel ismerkednek.
Egyebkent ezek a 12-13-14 eves kislanyok kivel henteregnek hetvegente? Kisfiukkal, esetleg felnott pasikkal?
Mert barkivel is, ez nem a kislanyok hibaja!
Én írtam, és természetes, hogy nem minden pasira vonatkozik. Sőt, a legtöbbel sose feküdnék le. Válogatós vagyok :)
A jövőben sem hiszem, hogy lesz még egyszer ilyen, reményeim szerint sose fogok mással randizni.
Hát, nem is a 12 évesekben van a hiba, ha egy 28 éves lefekszik velük...
Nagyon kifordult gondolkodás, hogy egy kislányt hibáztatsz, ha pedofília esete forog fent. Szerencse, hogy a törvény nem a te "becsületeddel" ért egyet.
Igen, csak erre meg kell érni. Egy csomó nő azt hiszi, megérett rá, közben meg a párnájába kesereg éjszakákon át, hogy megint átbasz.ák.
Kevered a fogalmakat. Mi köze a becsületességnek a szexuális szokásokhoz? Ahhoz van köze, hogy nem hazudok a másiknak, őszinte vagyok vele. Akár abban is, hogy nem kapcsolatot keresek, hanem kalandot. Nem csalom meg, nem hazudok, nem játszmázok.
A srácok nagyon sok mindent mondanak azokról a nőkről is, akik szeretik az elérhetetlen dámát játszani.
A tartás egy nőben is ott kezdődik, hogy azért csinál vagy nem csinál valamit, mert neki az úgy jó, az ő elvei azt diktálják, és nem azért, mert a dedós Jancsikák, akik elszállnak maguktól, mert végre egy pnába szagoltak, mit fognak szólni a hátuk mögött.
én csak normálisan gondolkodom.ha te nem így gondolod ne szólj hozzám.köszi.
szerinted az a jó ha fiatal csitrik fűvel fával mindenhol dugnak ezek szerint.
További ajánlott fórumok: