Inzulinos cukorbetegen teherbe esni, kismamának lenni?!! (beszélgetés)
sziasztok!
tudnátok nekem jo orvost ajánlani aki foglalkozik azzal hogy inzulinos cukorbetegként terherbe essek minnél elöbb olyan régota probálkozunk a párommal ???
Sziasztok,
Hogy vagytok? Új hozzászóló a témához esetleg?
:))
Nincs gyógyszertáras ismerősöd, vagy esetleg olyan idős néni bácsi cukros, aki nem mér annyit és meg tudnál venni tőle havonta egyet, kettőt, amit a doki neki felír? Én ezt szoktam csinálni, de ha kell fel tudok ajánlani 2-3 dobozzal a recept árán, amennyiért én vettem!:)
Persze megoldjuk, megvesszük teljes áron. Napi 5 mérést tesz lehetővé a 3 doboz csík, annál meg mindig többet mérek... A frontokat annyira nem veszem észre hála....
Én is 77es vagyok, tessék bátran belefogni a babaprojektbe, mielőtt 35 leszel :)
Igen, azt sajnos tudom, bár szerintem ez abszolút érthetetlen, hiszen nehogy már ezen múljon, hogy mérsz vagy nem terhesen!....mondjuk azért ezt meg lehet oldani!
Köszönöm a válaszod:)
Nehéz lehet, amikor ilyen meleg frontok jönnek-mennek, mint mostanában!...
Szia!
Mióta vagy cukros? Hányszor mérsz naponta?
Szia!
Anyukámnak kettő is. :) A 3. kisöcsém kétszeres védekezés mellett jött össze. Mindegyik épp és egészséges. Igaz sokat feküdt bent a kórházban a terhesség alatt, de csak elővigyázatosságból, meg mert sokkal sűrűbben csináltak nála minden vizsgálatot.
Igen!
Van mindenre mód, csak fokozottan kell figyelni, nagyon jó volt régen a nőgyógyklinikán van kifejezetten cukros terhesgondozás!
Menj el oda kérj segítséget, dietetikus is van ott.
A barátnőm is ott szült, és elégedet volt, neki terhesség alatt derült ki, hogy súlyos cukros.
Sziasztok!
Érdekelne, sikerült-e valakinek teherbe esni illetve, babát kihordani inzulinos cukorbetegként.
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Terhességi cukorbetegség
- Hogyan lehet elérni a természetes szülést egy kiszolgáltatott kismamának, amikor minden kórházi dolgozó ellene van?
- Az inzulinos cukorbetegeket általában le szokták százalékolni?
- Inzulinos cukorbetegek!
- Inzulinos cukorbetegektől szeretnék kérdezni, tud valaki segíteni?
- Inzulinos cukorbetegnek hogyan sikerül és mitől lefogyni?