Ilyenkor mit tennétek? Külföldi munka, jobb fizetés, de alkoholistával kell együtt élni. (beszélgetés)
:DDDD
Van harmadik verzió is. Közlöm, hogy nem teszik a véleményed és lenyeled a békát. Egyébként az egyik véleményed tetszik, a másik nem. Most akkor mi legyen?
Jobb, hogy most derült ki az ivászata, mint házasság- meg 2 gyerek után.
Ettôl kezdve lapát.
Nincs kényszerítve semmire, szabad, független nô.
Talán inkább nehezebben mozdul el, fél a szabadságadta lehetôségtôl.
Az egyik ismerős hölgynek, aki már sajnos nem él, alkoholista volt a férje. Eljárt dolgozni, a férj, és a kapcsolatuk elején nem is voltak több napos alkoholtúrái, csak naponta sörözgetett, de azt minden nap.
A hölgy hozzáment, jöttek a gyerekek. A férfi egyre rosszabb lett, volt hogy nem ivott egy hónapig is, de teljesen kiszámíthatatlanná vált, néha lement hétvégén a pékségbe és nem jött haza... majd fél nap múlva csengettek fel a szomszédok, hogy X. Úr pi..a részegen itt fekszik a kapuban. Felvitték, a felesége és a gyerekek, józanodott, majd egy bunkó barommá változott, nagyon csúnyán beszélt a feleségével, mindenért lehordta, kiabált....
A hölgy segíteni akart. Sütött-főzött neki, békítette volna, de nem. Próbált vele beszélni, nem hatott. A gyerekek idegbetegek lettek. Én ennek a fickónak a fiával együtt jártam... pokol volt. Kirohanási, dühkitörései voltak... és semmi önbizalma amúgy.
Ez a földi pokol.
A felesége néhány éve meghalt, súlyos beteg lett.
a munkahelyen nem okoz problémát neki, hogy folyton iszik, nem veszik észre?
ahol most kaptatok ingyenes szállást, ott kéne érdeklődnöd első körben, hogy kaphatsz-e külön szobát/lakást. ha nem, akkor keress albérletet, vagy adjál fel te is hirdetést, hogy hol keresnél és milyen feltételekkel
Alkoholista elve:
Nem szabad vizet inni, mert az nagyon erôs ital!!
(Nézd meg, mekkora hajókat tart fenn!)
Az elvonókúra meg kacsa!
Miért ô meneküljön, miért ô adja fel?
Kitakarítani a szobából, az ágyából.
Csak ne legyen semmi köze hozzá!
Nem tudtam, hogy az, csak furcsálltam,hogy nappal és hétköznap is ivott. Régen jártam bulizni, de ilyet nála láttam először, hogy nappal ivás.
Amikor nem vedel akkor nem dilizek, csak amikor igen. De már józanul is kezdem unni át egészet.
Ma is mentem edzeni és ő is jött, mert hogy végre van rá lehetősége, erre meg útközben megivott pár sört és elaludt edzés közben. Mire végeztem, akkor ébredt fel. Most is iszik. Rohadt büdös és nem fogja fel, hogy zavar. A szoba is büdös tőle és nyitott ablakkal alszom,csak hideg ne legyen mostanában.
Ma arra fogta a piát, hogy ez az egyetlen kikapcsolódása, de amikor jól érzi magát más elfoglaltság közben, akkor is piáláson jár az esze. Pl. úgy nem lehet menni vele sehova, hogy útközben ne hozna és állna meg folyton venni sört.
Allandoan bújik hozzám a büdös képével és hanynom kell már tőle.
Nehogy már egy alkoholistát vegyen a nyakába!
Nem kedvesnôvér a pszichiátrián, hanem egy szabad, független, szorgalmas fiatal nô!
Na, ez szánalmas. Miért kell mentegetni a töketlen pasikat? Az ilyennel legyen kedves a bányamanó, nem egy normális nő.
Tudod, a kedvesség kölcsönös, ha velem bunkó valaki azzal nem leszek kedves. Aztán lehet menni vinnyogni, hogy milyenek a nők, a többi pasiimitátor majd jól megvigasztalja.
További ajánlott fórumok:
- Kaphat-e hitelt Magyarországon az a belföldi személy, aki külföldön dolgozik és külföldi bankhoz utalják a fizetését?
- Külföldi munka-kinti fizetések
- 8 hónapja el van maradva a gyermektartás, bírósági tiltó végzésem van, ilyenkor mennyit vonhatnak a fizetésből?
- Kaphat valamiféle hitelt, aki nem Magyarországon dolgozik, és a fizetését külföldi folyószámlára kapja?
- Szerintetek ha a bíróság megítéli a 20%-ot és külföldi fizetése van ( 700eft átszámolva) akkor azt tényleg megkapom?
- Most végeztem középiskolában, megyek továbbtanulni szeptembertöl ha felvesznek. Jul 22-én derül ki. Ilyenkor a TB fizetéssel mi a helyzet?