Igaz, hogy a C vitamin csökkenti a fogamzásgátló hatását? (tudásbázis)
Nem, pont ellenkezőleg. Jól funkcionál fogamzásgátlóként is, csak jól szorítsd a térded közé és ne engedd szét. :D :D
Ilyen kérdést :)
A csoki is jó...Az előbb ettem is.Meg...valami fahéjas minicroissantok most jól esnek,meg...egyik gyümiteát tolom be a másik után,meg...már vannak bennem szerek is(volt itthon,meg kiléptem gyógyszertárba - itt van mellettünk),csak használhatna már...:'(((
Remélem sikerül legyűrni és nem lesz belőle semmi ráadás...:(
Hát köszi,rámfér.Szörnyen érzem magam...:/
Alig haladok és ez nagyon gáz...:(
De legalább már tudom,hogy mit csináljak magammal,azért tegnap még nem volt tiszta,hogy mi a szitu.
Egyébként meg mostanra kiderült,hogy sikerült lebetegednem és ezért tompa az agyam.
Remek...:(
Á...nem érdekel már...Majd lesz vmi...
:/
Nem sikerült...
De letojom!
Mittomén...lapos az agyam.Az a maradék is.Tanulni kéne pedig...a fene vinné el...
Hm...asszem nem.Mostanában későig fentvagyok,korán kelek...Ja.De ma nem!Esküszöm nem leszek fent későig...tuti nem...jáj.:/
Ezt elfelejtettem írni:
JÁJJ!:/
Na.Pótoltam.:)
Dunának mentem.Csak nem sikerült belefulladni b*...a+!
Hát...kell,ha beteg vagy.Megfáztál,vagy ilyen.Mittomén.Nem részletezte a Professzorasszony,de elhiszem neki.:)
Hol jártál Báránykám??
Kinek kell 1 gramm?
De szerintem a topikcím pont a C-vitamin ellen akar szólni.(én nem tudok ilyen negatívumáról)
Ha mellette,akkor a "hatás" szó helyett a "mellékhatás" szót kellett volna írni.
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki mi a neve annak a fogamzásgátló eszköznek mely 5 évig fejti ki hatását és méhen belülre helyezik fel?(nem spirál, hurok)
- Azt hallottam, hogy a gyógytea gyengíti a fogamzásgátló hatását! Van ilyen?
- Milyen gyógyszerek gyengíthetik a fogamzásgátlók hatását?
- A Xanax gyengíti a fogamzásgátló hatását?
- Van olyan fogamzásgátló, ami nem csökkenti a libidót?
- Antidepi és fogamzásgátló szedhető együtt? Nem csökkenti a fogamzásgátló hatását?