Időskori szerelemi csalódások (beszélgetés)
Gratulálok nektek.
kívánok sok boldogságot, és sokk sokk gyönyörű napot nektek.
Nekem nem sikerült, de jó tudni, hogy van akinek sikerült. A szerződés jó dolog főleg a mi korunkban.
Biztonságot ad mind kettőtöknek.
Nagyon sok ilyen van.
Tapasztalatból tudom a gyerekek tudnak ártani ha akarnak.
Általában akkor ha aki be kerül az új családba nem ad eleget vagy más a véleménye dolgokról.
Na akkor annak vége, Lehet ezt szépen körbe írni lehet ezt álszent módon magyarázni.
És nem az a baj, hogy a másik gyerekei gonoszok, nem nem! És ezeket elég nehéz kezelni, mert a sajátjával mindenki elfogult.
Ebben teljesen igazat adok.
Maradjon meg mindenkinek a hátországa.
Ismertem egy párt, régóta együtt éltek, külön-külön voltak gyerekeik, akikkel sok közös programjuk volt.
Egyre idősödve, a férfi egészségi panaszai egyre súlyosabbak lettek, összaházasodtak.
Úgy két évre rá a férfi meghalt. Így utólag belegondolva, mintha a férfi gyerekei az utóbbi időben kimaradoztak volna a közös programokból. Lehet, hogy volt valami örökösödési problémájuk, pedig csak amiről én tudok, elég támogatást kaptak az apjuktól, mire kész emberek lettek.
Hát az időskorú szerelem csodálatos dolog.
Mindegy, hogy együtt élnek vagy nem. Csak idős korban már van háttér van család gyerekek.
Akik sajnos nagyon sokat tudnak ártani a leg szebb kapcsolatnak is.
Lehet szép és aranyos a két idős ember kapcsolata, ha van csak egy gyerek vagy unoka bármelyik családban akinek a másik nem szinpatikus, akkor vége a szép és boldog idilnek.
Sajnos a leg több időskori kapcsolat ezért megy félre.
Ke4dve4s Birebora!
Lakásom nekem is maradt. Én sokáig úgy gondoltam soha senkivel nem költözök össze,de hozzám se költözön senki. Ez lett a vége. Jó lett, egyenlőre együtt élünk, igaz dolgozok. Egyre kevesebbet , koromnál és a kapcsolta miatt. Párom is dolgozik, igaz Ő itthon és néha tart 1-1 előadást.
Jelenleg így jó, majd az idő eldönti hogyan is tovább. Megkérte a kezem 1/2 évvel ezelőtt, gyürrűt viselünk ami nála az összetartozást jelenti.
Sok sikert nektek. Magamnak is ezt kívánom és sok hasonló korú társunknak.
Üdv. V.
Nem mondtam, hogy soha és valóban nem tudjuk mit hoz a jövő.
Nekem továbbra is az a szimpatikusabb, hogy mindenki maradjon a kis kuckójában és találkozzanak, aludjanak legyenek együtt sok programmal, egymás családjával, érezzék jól magukat külön egyedül és egymással is de egyik se adja fel a sajátját, a függetlenségét, a hátországát. Mondom ezt a mai eszemmel.
Én tartanék attól, hogy idősen ki lennék szolgáltatva és azt nagyon nem szeretném. Aztán ki tudja mit hoz az élet..
Amennyiben háromszor ekkora lenne a házam, akkor sem kerülgetnék benne szívesen senkit.
A háznagyobbodás veszélye viszont nem fenyeget, mert még csak nem is lottózom.
Nem tartom korainak még most sem. Hiszen ebben a kórban már nincs olyan sok időnk.
Egyébként jó kapcsolat, családunk is támogatja(gyerekek, testvérek)Enissa dorgálása , írása kicsit helyre tett. Igaza van. Ő nagyon jól látja. Itt is köszönöm ,mert igaz.
Szia! Köszönöm a tanácsokat és a dorgálást. Igazad van. Tudod 20 évig éltem egyedül. Igaz volt kapcsolatom,de nem éltünk együtt és csalodás volt a vége.
Még egyszer köszönöm. Majd beszámolok mi is történt .
Szeret az biztos, én is őt. Gyerekeink nagyon aggódtak, féltették a kapcsoltunkat.
Tudom, az ember lelke nem öregszik, de arra gondoltam, ez a Face, csak a tinédzserek problémája. Az ember bölcsebb lesz a kor haladtával.
Irigylem a bátorságod, és egyben gratulálok is hozzá.
Azt tanácsolom, hogy ne foglalkozz ki van a Face oldalán, nem a régi nője él vele, hanem te. Az ember nyelve megbotolhat akaratlanul is.
Ha szereted, akkor bízz meg benne, vagytok már annyira érettek, hogy tudjátok mi a fontos egy kapcsolatban.
Ne mérgezd a saját lelked is, mert az meglátszik, és lehet pont miattad fog a kapcsolat tönkre menni. Annyira nevetséges ez a mások után kukkolok dolog. Addig jó, amíg nem dugdos előled semmit, az a múltja, vele történt, hagyd az emlékeit! Te meg a jelene vagy, ha jó ez a kapcsolat számodra, óvd, vigyázz rá, ne legyél hisztis szerelmes tini!
Sok boldogságot még együtt!!! Vigyázz rá, ne rombold szét buta gondolatokkal !
Azt írod tavaly áprilisban történt, hogy más néven szólított. Azóta mérgezi a lelked ez a dolog.
A számítógépről törölte a dolgait, mikor szóvá tetted. A fb-ra lehet, hogy nem jár és ezért maradtak meg ott a régi dolgai.
Talán, ha elmondanád neki azt, amiket ide írtál... hogy ezek a dolgok mennyire zavarnak téged, és mennyire bizonytalanná tesz a kapcsolatban.
Beszélj vele!:)
Két hét után összeköltözni? Nem volt ez elhamarkodott? Mit szóltak a gyermekeid? Hozzád költözött vagy te hozzá?
Mennyi idős volt akkor a párod?
További ajánlott fórumok:
- Ti hogy tudtok túlleni egy szerelmi csalódáson?Kinek mi segit?
- A férjem egy társkereső oldalon regisztrált. De azért már nem ez lenne első csalódásom benne... Mit tegyek?
- Hogyan tegyem magam túl ezen a csalódáson? Lehet, jobb egyedül, álbarátok nélkül. Hogyan álljak ki jobban a magam dolgaiért?
- Csak csalódások?(story leirva)
- Barátságok és csalódások
- Optikai csalódások, avagy ki mit lát a képeken!?