Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Idénymunka (beszélgetés)
Szoritok,hogy össze jöjjön:-)
jaaj annyira szeretném hogy sikerüljön..remélem összejön..
Ebben egyet értek.Nálunk órabér volt.Persze meg volt adva mennyit kell szedni de nem fejenként hanem csoport szinten.
nem tudom elvileg nem bejelentett. de őszinte legyek nem is érdekel perpill... csak legyen valami:)
és ott teljesítménybérezés van?
2éve minden nyáron.Elvileg be kell hogy jelentsenek mégha nem is teljes munkaidőbe,mert őket nagyon ellenőrzik,ezt az ottani főnököm mondta.
Itt elvileg eper,szőlő,meggy cseresznye,alma... ezeket mondta a pasi..
Hát igen az biztos nem kellemes hogy a melegben is dolgozni kell a napon meg stb..
Sajnos nem nem bejelentett munka..és teljesítménybér..szóval nem lehet agyonkeresni magunkat de ha egyszer nincs más...
Én fogtam magam megkerestem a hozzánk legközelebb levő gyümölcsöst és jelentkeztem.Kb 2 hét múlva kezdhettem is
Igen persze.Barack,alma.Nagyon kemény a munka.Mert ugye a legnagyobb melegben is csinálni kell de a társaság fantasztikus volt.Rengeteg élménnyel lettem gazdagabb.
A barack keményebb,mert ugye szúr.Minnél jobban izzadsz annál jobban tapad.Ès minnél jobban vakarod annál jobbam viszket:-)
igazából most jelentkeztem egy ilyen munkára..az önkormányzathoz kellett bemenni de rengetegen voltak úgyhogy nem tudom összejön e...
mesélnél nekem?
:)
gyümölcsszedés meg hasonlók voltak?
sziasztok.
Dolgozott már valaki idénymunkásként gyümölcsösben?