Húsdiéta (beszélgetés)
Természetesen nem mozgás nélkül. Másfél órát edzettem régebben, és most újra szeretném kezdeni.
De most egy kicsit megosztottak a vélemények.
Hát már senki sem atkinsezik aktívan itt a fórumon? Gyertek!
Eleg regen irtak, de nezd at a hozzaszolasokat, es mindent ir, hogy mit hogy kell csinalnod.
En ezzzel a dietaval egy honap alatt 9 kgt fogytam, csak aztan derult ki, hogy terhes vagyok..
tej, kenyer, gyumolcs, cukor, liszt, ilyen dolgokat kell kerulni, annyi hogy naponta 25 gr szenhidratot vihetsz be a szervezetedbe
persze, h szabad zöldséget... minden mennyiségben..
főleg rostosakat, amik beinditják az emésztésed..
pl: spenot, brokkoli.. ezek nagyon jó rostban, vasban gazdagok..
emellet jöhet, és muszáj is a paradicsom. ami szintén zsírégető és segíti az emésztést..
gyümölcsökkel nem nagyon kell vacilálni, max mozgás után egy banánt almával. stb..
De gondolom, nem mozgás nélkül tervezted ezt az egész diétát...
Mert magától nem igen fog eltünni a zsír..
Próbálj meg legalább napi 1órát intenziven gyalogolni éhgyomorra..
A Hús-diétáról...
A Hús-diéta szénhidrátban és zsírban szegény, ezzel ellentétben fehérjében gazdag, kissé szigorú étrend. Erősen elhízottak is tarthatják, főleg, akik imádják a húsokat és van akaraterejük betartani a szigorú előírásokat.
A kúra hónapokig tartható, vitaminpótlásra nincs szükség. A fogyás várható mértéke az első hetekben körülbelül egy, másfél kiló, később ez lecsökken fél-egy kilóra. A táplálkozástudományi szakemberek véleménye szerint egyike a legkiegyensúlyozottabb diétáknak.
A legtöbb ember számára alkalmas, mivel minden szükséges tápanyagot és vitamint tartalmaz. Helyes táplálkozási szokásokat alakít ki, megtanít - legalábbis a húsok vonatkozásában - új konyhatechnikákra.
Napi mintaétrend
Reggeli
1 csésze tejeskávé édesítőszerrel (80 kalória)
Ebéd
25 dkg sovány hús, sütve (380 kalória)
1 adag zöldsaláta (100 kalória)
1 szelet Graham-kenyér (100 kalória)
10 dkg alma (30 kalória)
Uzsonna
feketekávé édesítőszerrel
Vacsora
25 dkg csirke (grillezve, vagy alufóliában sütve) (280 kalória)
fél adag zöldsaláta (100 kalória)
10 dkg alma (30 kalória)
A mintanaphoz hasonlóan állítsd össze étrendedet. A húsokat grillezve, párolva, bunda nélkül fogyaszd. Soha ne fogyaszd a húst krumplival vagy rizzsel, hanem maradj meg a saláta mellett. Kenyérként kizárólag teljes kiőrlésű vagy Graham-kenyeret fogyassz.
húst hússal...:)
nagyon izgi diéta lehet:):)
Szerinte, Csirkemell, pulykamell ami megfelelő tápanyagot biztosít..
Nah meg persze, a halak.. legfőképpen tonhal..
Kevés szénhidráltal, szinte semmi.. főleg a nőknél nem..
Sziasztok!
Nem találtam ilyen című fórumtémát, ezért nyitok én egyet. Szeretnélek benneteket megkérni arra, hogy aki tudja, pontosan mit lehet enni hísdiéta alatt, meg mi kötelező az írja le. Nagyon szépen köszönöm! pussz