Hullhat ahajam melírtől? Hogy tudnék megszabadulni tőle minél hamarabb? (tudásbázis)
Szerintem is vérvétel-bőrgyógyászat (vérképben vas, TSH) kombóval kéne indítani, ha az eredményeid jók, akkor a festék is ludas lehet, de amíg a leleteidet nem látta orvos, szerintem indulj ki abból, hogy nem a melírtól van.
Én sem hallottam még olyat, hogy a melírtól hullott volna valaki haja, viszont ha kiderül hogy a festéktől van, akkor nehogy befesd a hajadat, mert akkor az összes hajszálad festett lesz... Én mindenesetre nem mernék többet hajat festeni a helyedben, amíg nem tudom 100% biztonsággal, hogy nem vagyok-e allergiás a hajfestékben valamire.
A súlyom biztos nem pm miatt ilyen hanem mert egyszerűen elhagytam magam és elhíztam de egyébként már jó úton járok mert 10kg már lement, szóval a súlyom ilyen téren kilőve.
Fáradtnak fáradt vagyok de azért mert rengeteget melózom.
A kezem és az arcom száraz, máshol nem az a bőröm.
Szerintem menj el egy vérvételre, ahol megnézik a TSH-dat.
A súlyod és a haj hullásod pm. betegségre is utalhat.
Nem vagy fáradt, nem száraz a bőröd?
Talán hülye kérdés de csak úgy tudok megszabadulni a festett tincsektől ha hagyom lenőni? Nincs semmi ami kiszívná a festéket a hajamból?
3. alkalommal lett befestve de nem is szőkítővel csinálta hanem festékkel viszont rettenetesen hullik, a fodrászom állítása szerint biztos nem a melírtől mert a tövét be se festette. Azért nem hiszem el ezt annyira mert többnyire a festett szálak hullanak ki.
Ma este direkt megfigyeltem, nem törik hanem hullik, gyökerestől.
További ajánlott fórumok:
- 2013 nyarára jó pár kilótól megszabadulok
- EXTRÉM túlsúlytól megszabadulni vágyók
- Május 16: Kezdjük a fogyit! Akik megszabadulnának pár kg-tól!
- NAGY túlsúlytól megszabadulni vágyók
- Elpirulástól való félelem, eritrofóbia. Megszabadulnék tőle, de hogyan?
- Nagy fenékől és combtól hogyan lehet megszabadulni minél hamarabb?