"Hot Iron" Próbálta már valaki? Vélemények? (tudásbázis)
A hirtelen terhelestol kezdett el fajni a derekad, valoszinuleg a felhuzasok miatt, de a guggolasok is nagyon megterheloek egy kezdonek.
Hany kiloval csináltad? Picit le kell venni a sulybol.
Ingyenes lehetőség a mozgásszigetben.
2011.május 7-én reggel 9 től HOT IRON maratont tartunk.
Hot Iron 1, 2, és Cross edzéseket is megismerheted...
Cím: Mozgássziget, Fogarasi út 103
A hot iron nekem marhára tetszett anno:D csak az kell hogy bírj súlyzóval kitöréseket csinálni (konkrétan már csak a kitörésekre emlékszem..) meg hogy még az edzés után 12 v 24 óráig égeti a zsírt.. valami ilyesmi rémlik :D
Kezdj kicsi súllyal,szépen fokozatosan növeld majd a terhelést.
Érdemes kipróbálni! =)
Szeretnék tapasztalatokat gyűjteni a hot iron-ról. Februárban szültem, mivel nem szoptatok el szeretnék kezdeni valamit. Erről olvasgattam jókat, de igazából tapasztalatokat szeretnék gyűjteni!
Előre is köszönöm!
Szeretnék járni Hot Ironra, bár biztosan nem fogom bírni végigcsinálni.
A 14 vagy 15. kerületben hol van ilyen?
Extra kezdő vagyok, tehát ilyen szintű csoportba mennék.
Azt hallottam, hogy a Késmárk u-ban a Colosseumban is tartanak ilyen órákat.
Tud valaki erről valamit?
Szia!
A kezdősúly általában alsó test kb.7,5kg (2X2.5kg+arúd), felső test 5kg (2X1.25+2.5rúd)
Férfiaknál ennél több, de egyénre szabottan kell(ene) megállapítani.
Sziasztok!
Nem tudja vk véletlenül, hogy a Hot Iron 1-et hány kilós súlyokkal kezdik? Köszi
Az oktató Jármai Anita, 30-7673714 a száma.
Hidd el megéri járni.
Hétvégén pesten vagy?
Szia!
Köszi a segítséget:).Már nagyon sokat lesegettem a neten,de sehol sem találtam.Győrben tanulok és hétköznap szinte minden nap ott vagyok,ezért nem tudok eljárni itthon.Nem tudsz mondani nekem valami elérhetőséget vagy az edző nevét?Vagy még valami információt amit tudsz mert akkor mindenképpen megnézem.:)Ez a Gárdonyi suli a baross uton van?(mert még ezt sem tudom:))
Köszi:)
Szia!
Győrben is van, a gárdonyi iskola tornatermében, kedd és csütörtök...
A keddi az este 7 a csütörtökit nemtom...
Jó szórakozást.
Sziasztok!
Nem tudja valaki esetleg,hogy Győrben is vannak ilyen órák?Szeretnék járni,de nem tudom,hogy hova.Köszi:)
a hot iron koncepció szerint az I. szinttel kell(ene) kezdeni... ez alapozó edzés 8 hét.
Természetesen bekapcsolódhatsz, de szólj az edzőnek, így vigyázni fog rád... kisebb súlyokat ad:)
Hidd el élvezni fogod. Jó szórakozást.
Kedves Zsó!
Nekem is megirnád priviben, hogy hova lehet menni és mi a véleményed? Előre is köszönöm: ringo
Sziasztok!
Picit más szemszögből írnék.. a másik oldalon állok. Órákat tartok, és tényleg sok a pozitív visszajelzés. Természetesen nem csodamódszerről van szó...
Az órák kötöttek, bárhová is mész, ugyanazt a mozgást fogjátok elvégezni.
Az alap edzés a hot iron 1... 8 hétig tart, és 10 zeneszám alatt végig dolgozzuk az egész testet... sok az ismétlésszám, inkább állóképességi, alapozó edzésként fogható fel.
A következő lépcső a hot iron 2... ebből jelenleg 3 félét oktatnak.. mindegyik 8 hétig tart, összetettebb, és igen jelentős eredményket hoz:) 11 zeneszám... és már teltebb izomzatot eredményez...
A 3 edzés együtt 24 hétig tart, majd a hot iron cross módszer jön, melyből én kettőt tartok, mindegyik 8-8 hét.
A teljes edzés ciklus kb. 1 év.
Több stúdióban is oktatnak hot iront...
Az edző személye nagyon fontos... valakinek a férfi, másoknak a női oktató jön be...
Jó edzést kívánok:)
Szia!sztok!
Én mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az edzést!!6hónapja kezdtem el heti 2alkalommal edzeni járni,fogyni és formásodni szerettem volna,így hatásosabbnak láttam,ha az edzés mellett elkezdek odafigyelni arra,hogy este szénhidrátot már ne egyek,ennyi amin módosítottam és az eredmény -10kg és feszes nem megvastagodott,szálkás izomzat!Úgyhogy hajrá csajok!!!
Szia!
én heti 3szor járok, több mint 1 éve...és ha minden jól megy lassan ezzel is fogok foglalkozni. Ha megfelelően emeled a súlyok nagyságát a fejlődés rendkívűl gyors és látványos. Persze mindenkinek más más a tapasztalata, de ha kifogsz egy jó edzőt, ő figyel is rád, és tudni fogja mikor emelj a kilókon, hogy szépen formásodj. A lányoknak ez maximálisan jó edzés stílus, mert nagyon szépen szálkásít, ahol pedig felesleg van...eltűnik. Tévhit, hogy nem ehetsz bizonyos dolgokat mellette....inkább csak mértéket tarst. Ha viszont több a felesleg vkin, a hot iron spin racinggel párosítva látványos...és gyors! Persze mindenki döntse el maga kinek mi áll közel a szívéhez! :)))
További ajánlott fórumok:
- Vélemények és ellenvélemények az iróniáról!
- Küldj egy jelet az előtted írónak karácsonyi ajándékként és írd le ide, mit kapott
- Van itt valaki aki már megcsinálta az Ironman-t?
- Szolnokon van Hot Iron edzés?
- Amikor papíron egészséges valaki.
- Tud valaki olyan edzőtermet Pestimrén vagy Soroksár környékén ahol tartanak Hot Iron edzést?