Hoodia tea (beszélgetés)
Ezt azt oldalt már láttam, de ez csak egy cikk a teáról! Az érdekelne, hogy lehet-e valahonnan rendelni!
Bár én most írtam 2 Hoodiás oldalnak is és azt mondták náluk csak a kapszula van! :(((
Periodikusan 2 hónapig.augusztustól decemberig 20kg ot fogytam.De nem csak a hoodiától.Van kép a naplómba.Régi és új.
1000-1200caloriát ettem egy nap.Mellette mozogtam.Nekem mankó volt.
Vásárlásról itt a portálon nem lehet nyilatkozni,mivel illegális szer.
mennyi ideig szedted? és hol vetted?
mennyit fogytál? milyen diétát tartottál?
nem mindenkinél jöttek ki a dolgok ezért leírom amit általánosan többen mondtak: fejfájás, szájszárazság, szívdobogás,magas vérnyomás, álmatlanság, végtaghidegség (nem tudom máshogy mondani, kezek és lábfejek fáznak). Amit nem sokan mondtak de előfordult: gyomor panaszok, ciklus zavarai, fokozott idegesség, düh.
Én is fogytam vele anno, bár én ugye nem szedtem elég ideig, csak nekem a mellékhatások egy része túl rizikós volt mert nálunk érfalgyengeség van genetikailag, így nem szórakozok vérnyomással meg fejfájással például inkább.
Szia!
Ismerem a Hoodia terméket,de erről még nem hallottam....Így gyorsan utánanéztem,és ezt Mo-on még nem forgalmazzák-legalábbis nem találtam erre vonatkozó infót.
Miért gondolnád,hogy például a tea hatásosabb,mint a spray?
Ismeri valaki? Tapasztalatokat kérek!
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok az "új" éhségcsökkentőről! Használja valaki a Hoodia spray-t?
- A hoodia étvágycsökkentő spraytől nem lesz kellemetlen a leheletem?
- Carbo hoodia, ez egy szénhidrát blokkoló
- Fogamzásgátló melletti fogyókúrás szerek?! Hoodia spray?
- Szerintetek ha reggel nem fújok be a hoodia spray-vel az számit valamit?
- Zeatax kontra Hoodia kapszula/spray!