Hol taláhatok kézjelekről képet? (tudásbázis)
8. szisi
2010. jan. 22. 10:47
Szia! Nekem megvan az alap-és a középfokú vizsgám is, hátha tudok neked segíteni...
Ja, ha beírod a google-ba, hogy "jelnyelv számok", akkor ott képeket is láthatsz! (a kék hátterűek azok)
7. MelisUK
2010. jan. 22. 10:40
Menj el egy könyvtárba és kérj segítséget. Mondd, hogy olyan könyvet szeretnél, amiből meg lehet tanulni a jelnyelvet. Létezik ilyen, én is elkezdtem egy ilyenből tanulni középsulis koromban. Minden egyes jel le van rajzolva. Kezdődik az abc-vel természetesen, majd szavakkal, nevekkel folytatódik.
6. d345cbf72a
2010. jan. 22. 06:28
Én csak könyvet ismertem eddig.Interneten még nem néztem.Nem tudom van e lehetőséged megvenni, vagy könyvtárból kikölcsönözni.Ha kell ég valami, akkor megírom neked a könyv címét.
5. megryan
2009. szept. 10. 20:26
Sajnos eddig sehol nem találtam.
A hallatlan oldalon elmutogatják videoban, de az nem kép.
4. d4464aaf8a
2009. szept. 10. 18:53
2009. szept. 10. 16:31
Beírtam a google keresőjébe, hogy kézjelek számok, és ott adott ki több oldalt is, ahol ilyeneket látni. Nézz körül, hogy ezt keresed-e.
2. megryan
2009. szept. 10. 16:23
A számokat keresem kézen mutatva.
Lehet rajz vagy fénykép is.
Tudja valaki hol találok ilyet?
1. megryan
2009. szept. 10. 16:22
Hol taláhatok kézjelekről képet?
További ajánlott fórumok:
- Linkelj be képet az általad szépnek tartott férfiról/nőről!
- Szeretnél retusált képet magadról?
- Mi készteti a frissen szült anyákat, hogy a véres csecsemőjükről képet tegyenek fel közösségi portálokra?
- Ti mit tennétek ha a párod dokumentumai közt két idegen női képet találnátok?
- Az rak ki közös képet a párjáról (vagy ahol egyedül van a párja), aki dicsekedni akar vele?
- Tud valaki segíteni abban, hogy hol kell beállítani a kép méretet? Húzgálni kell a képet, mert "nem fér" bele a monitorba. . .