Hol lehet kapni mandulatejet? (tudásbázis)
Hjah hát igen a hangulat h ott vagy, de maga a parki része a Disneylandnek a leggagyibb, az inkább pici gyerekeknek való. Viszont a mentalitás, ahogy az emberhez hozzáállnak itt, azt tényleg tanítják. Bár néha rohadt idegesítő, amikor átmegyek egy nagyobb üzleten és 2 percenként kérdezik meg h hogy vagyok, minden oké e, tudnak-e segíteni, és h honnan valósi vagyok mert olyan cuki az akcentusom:)
Viszont találkoztam már a másik véglettel is, amikor 2 fekete fel akarta törni a kocsimat és pont csak egy fekete biztonsági őr volt a közelben... a végén még én lettem a rasszista gazdag külföldi ribi...
Mi az a ZIP line?
Nekem a Disneyland is nagyon bejött, bár csak egy napot voltam és csak a Magic Kingdom-ban. De az a hangulat ahogy mész az utcán és szól a zene, előtted a Hamupipőke kastély, már csak magában ez tök jó. Meg amikor bementem egy üzletbe és beültem a polcra a plüss Mickey-egerek közé, a biztonsági őr nemhogy nem szólt rám hanem segített fényképeszkedni. Itthon hol van ilyen hozzáállás?? Sehol
Ha csak nem importálja otthonról, akkor tuti nem olyan ízű:( Találtam már olyan magyar kolbászt, amin az ált h Gyulai made in illinois, és sajnos mivel a húsnak, mint mondtad az alapanyagoknak is tök más íze van, így a kolbásznak is:(
Azért írd meg privibe légyszi, lehet rákényszerülök:)
Nekem disneyland annyira nem jött be, viszont a Bush Gardens, na ott én is ellennék párszor. ZIP line-t nem próbáltál?
Az biztos, teljesen mások az alapanyagok is. De az unokatesómnak Tampa közelében magyar húsboltja van mindenféle kolbásszal-hurkával, ilyesmivel. Nincs túl közel hozzátok, de rendelni is lehet tőlük Floridán belül ;-P Ha meg esetleg arra jársz véletlen, feltétlenül ajánlom.
Jaaaaj, most úgy visszamennék egy-két hónapra!!! Ha ott laknék tuti évente legalább háromszor mennék Disneylandbe :D És havonta a Busch Gardensbe
Hát ha magyaros ízvilágra vágysz, mondjuk húsfélékre, vagy egy kis tepertős pogácsára, én tudom hol találhatod meg őket... :-P
Florida melyik részén élsz?
En soha nem voltam edesszaju... lehet pont ez a baj, idekint minden olyan edes, meg aminek sosnak/csiposnek/fuszeresnek kene lennie azok is sosak. Annyira hianyoznak a jo kis magyaros izek!
Tobb mint egy eve. De mivel amerikaihoz mentem hozza, igy vegleg itt "ragadtam" :)
JÓÓÓÓ :))))))
Amúgy nekem a kinn élő rokonok, ismerősök leginkább a túró rudit hiányolták, meg is értem őket. :-D
Mióta élsz ott?
Mit nem adnek egy jo kis hazi csiposkolbaszert Univer majonezzel :)))
Nem panaszkodok, arrol szo sincs... csak sok minden hianyzik.
Ha legkozelebb hazamegyek, viszek neked :)))
Az lehet de azért vannak jó cuccok ott is amik itthon hiányoznak. Valamelyik nap pl csokidarabos waffle-ről álmodoztam almaszósszal nyakon öntve.
12 éve voltam kinn egy nyarat, akkor rendszeresen ez volt a reggeli.... azóta sem ettem :-(
Florida jó hely!!!!
Én házilag csinálom, 100gr pucolt mandulából, vízzel, 1 liter jön ki.
Kapható készen is, kb.1200 Ft-tól bioboltokban, pl.
De házilag olcsóbb!
További ajánlott fórumok:
- Élesztőt hol lehet most kapni?
- Magyarországon lehet tengerimalac húst kapni?
- Sehol nem lehet kapni a kedvenc parfümömet-Moschus Exotiv Love. Tud valaki segíteni?
- Hol lehet szép és csinos nagyméretű ruhákat kapni?
- Hol lehet kapni HAMA márkájú iskolatáskát?
- Szerintetek ha nem lehet kapni BL80-as lisztet, akkor azt lehet helyettesíteni rendes sima BL55 liszttel?