Hát bejártuk az egész várost,3 játékboltban, Sparba, bababoltban és a Brendonban is voltunk NINCS SEHOL!!A tescoba nem tudtam most elmenni mert Hanna felkelt és nem akartama babakocsiból átteni a hordozóba és elmenni még oda is, de holnap elmegyek, remélem kapok.
Tök szomoru lettem,főleg,hogy még a játékboltokban is azt mondtaák,hogy nincs és ne is várható.
Gyakorlatilag minden hipermarketben és játékboltban, de vigyázz a vásárlásnál, mert van amiben az ábra nagyon apró darabokból áll. Nekünk madármintás van és sok-sok apró darabból áll, alig győzöm szedegetni. Láttam már olyat, amiben pl. számok a minták, itt csak egy-egy darab egy számjegy, ezt nem lehet ezerfelé szórni. Persze függ a gyerek életkorától is, hogy mennyire játszhat apró kis darabokkal.
Már láttam Metroban, Tescoban, sőt még 100 Ft-osban is, de szerintem minden játékboltban előfordul. Utoljára 1000 Ft körül volt egy csomag (talán 10 db-os), de ez is változik helyenként, formánként, minőség szerint is.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.