Hol készítik el, vagy van itt valakinek esetleg fél pár "ilyen"-kép az adatlapomon fülbevaló? (tudásbázis)
Ildenc írt a barátnőjének becserkészett fülbevalóról:
"Hatalmas sikere volt a fülcsinek.
Ahogy meglátta a dobozban az ékszert, rögtön elfutotta a könny a szemét."
Jó érzés, hogy ami nálam csak egy használhatatlan fél pár valami volt, az másnak ekkora örömöt okozott.
Gyerekek! Ez a nő fantasztikus! Vesz egy fél pár fülbevalót azzal a biztos hittel, hogy meg fogja találni a párját.
És sikerült neki!
Istenem, miért nem tudunk oly sokan ennyire hinni?
Ildenc! Majd számolj be az eredményről, bár tudom, ez kb. fél év múlva esedékes.
Sok embernek kéne egy ilyen barát, aki képes ennyit tenni azért, hogy örömet okozzon valaki 30. szülinapjára.
Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
Szerencsére az áhított fülcsi már megérkezett hozzám.
Köszönet érte legfőképp Bucilinek és mindenkinek, aki megpróbált segíteni!!!
Szia!
Hű de jó!
Esetleg üzletelhetünk?
Írtam privit!
:(
Azért köszi!
:)
Valóban már csak egy van fent.
Sajna ilyennel nem tudok szolgálni.(
Szió!
Csak egy kép van az adatlapon, amin egy fülcsi van.
Az előbb sokat vacakoltam, de már a megfelelő fülcsi van a képen.
Szia.
Konkrétan melyiket keresed?
A legkisebbet nem tudnád még egyszer lefényképezni,mert lehet nekem van olyan pont fél pár.?
Barátnőmnek szeretnék örömet szerezni ezzel a fülcsivel. Már tudtam venni egy fél párat, de másikat egyszerűen nem találok.
Hol készíttethetném el, vagy esetleg nem lapul valamelyikőtöknek egy ilyen az ékszeres doboza alján?
Az adatlapomra teszem a képet, hogy mire vadászom.
Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Nem tudom felrakni a látogató számlálót az adatlapomra! Le tudná írni nekem valaki, hogy kell?
- Az adatlapomon lévő képről mit gondoltok?
- Hány fülbevalótok van összesen a 2 fülben?
- Hogy nézek ki? Kép az adatlapomon.
- Feltörték az adatlapom egy közösségi portálon és visszaéltek a nevemmel, mit lehet tenni?
- 1éves kislánynak csak arany fülbevalót lehet? Ezüst esetleg?