Hol érdemes 13 évesnek iskolatáskát venni? (tudásbázis kérdés)
biztos találtok, sok sikert a keresgéléshez.
És alaposan nézzétek és húzkodjátok meg a táskákat, mert van amelyik csak úgy néz ki mintha strapabíró lenne, de az első komoly megmérettetésél szakad valahol:(
Tapasztalat....
M.
igen szerintem is jó dolog a szivacs....
nehéz úgy is a táska, de egy picit könnyebség, a hátnak, főleg mert a zsivacsnéküli táskáknál, ha a tankönyv rosszul van benne, vágja és bántja a hátat....
sport bolt???
bár ott biztos drágább. :(
kb igen....
nem tudom merre laksz.
de éppen tegnap lestem meg a multik iskolakezdős katalógusait, és ha jól emlékszem az au...ban lesz akciós a b..mil tatyó
sőt ott többet is mutattak, mármint több márkát.
érdemes körbelesni több helyen
igeny tényleg nagyon jók, bár nem túl olcsók, de vann mikor ki lehet fogni, hogy éppen akciózzák.
De ha tartósat és jót akarunk, szerintem érdemes meglesni őket. És míg régen egykaptafa volt mind (max minta változás) addig ma már millió egy fazont is kihoztak belőlük, ugyanolyan jó minőségben.
Igazad van!
Amíg alsósok voltak a fiúk,én is B.dmilt vettem Nekik!Tényleg nagyon jó volt az is!:)
Sziasztok!
Én b..milt tudok ajánlani.
Baromira tartósak, én is azt hordtam évekik az iskolában. És a párom is b..milt hordott mikor ő volt sulis.
És 90 százalékának a hátán van szivacs ami miatt a hátnak is jobb mint a többi.
Egyébént a n..ke is jó tényleg, az öcsémenek is azt vettünk mondjuk. De én a fentire szavaznék inkább :)
Nem volt fáradtság!Remélem találtok valami jó erős tatyót!!::))
Pussz!Era
Jó erősnek látszik, és ha van garancia is rá még jobb, megnézzük mi is majd. Aranyos a kislányod!
Köszi a fáradságot! szia
Fent van,a naplómban.
Nézd meg....egy évet már hordta,és szinte meg se látszik rajta!
Valamennyi igen,ha jól emlékszem egy év volt rá!
De ha normális sportboltban veszed,ott biztos hogy jó minőséget kapsz!
Mindjárt teszek fel róla képet jó?
Ismerős a szitu!Nálunk is így van!
Nem akarok butaságot mondani,de azt tudom,hogy nagyon jó áron vettem....nem volt 10 ezer forint az tuti!
Én mondjuk vidéki vagyok,nem tudom Te honnan írsz,de a Fővárosban biztos drágább!:(
Szia!
Én sportboltban vettem tavaly,N.ke,elég jól bírja!
És az is fontos,hogy "menő" legyen,tehát a gyerek válasszon ha mód van rá!:)
További ajánlott fórumok:
- Milyen kiscipőt lehet venni egy épp járni tanuló 1 évesnek, aminek vékony és hajlékony a talpa, és tartja a bokáját is?!
- Ajándék. Mit lehet venni egy 15 évesnek?
- Van értelme szerszámpadot venni egy 3,5 évesnek ajándékba, ha őt csak az autók érdeklik? Megismertetni más játékkal is, emiatt gondolnám.
- Milyen távirányítós autót érdemes venni 7 évesnek terepre? (nem lakásba)
- Kaposváron hol van olyan üzlet, ahol iskolatáskát lehet venni?
- Budapesten hol tudok Nike iskolatáskát venni?