Hogyan vezessük le a dühünket? (beszélgetés)
-ordibálok veszekszek minden élő és mozgó élőlénnyel...
-csöndbe maradok és amíg le nem higgadok addig jóformán senkihez egy árva mukkot nem szólok
tök ellentétes a két dolog attól függ h mi miatt vagyok ideges...
porszívózás,
értelmetlen vásárolgatás
autózás csak úgy céltalanul
alvás....
Brain Sync meditációk... csodákra képesek, fél óra után annyira szép és jó minden!
Valamint van egy csomó megerősítés, amit ha mérges vagyok elkezdem mondagatni magamban és meggyőzőm magam, hogy minden ami történik az én javamat szolgálja!
A zenehallgatást majdnem kihagytam:)
Nekem sokszor ez "jön be".
Nenm relaxáló zene, Bartók:Concerto és Orff:Carmina Burana sem , a többi jöhet:)
Egyetértek:)
Ha észreveszi a férjem, hogy felbosszant valamivel, még inkább "rátesz(+ félig hátat fordít nekem és hangtalanul röhög).
Tizenéves lányom már kért bokszzsákot erre hivatkozva!:)
Nem vettem.
Arra várhattam volna, hogy a férjem felfúrja a plafont és megcsinálja (akkor meg én lettem volna mérges)!
Nekem majdnem mindig ugyanaz. Eleinte a cigi volt a megoldás, de már azt letettem. Sőt, megfogadtam, hogy soha többet, noha mindig megnyugtatott.
De ez nálam helyzettől függ is. Néha kiordítom magam (ha a családban veszekedés van), mielőtt elkezdek sírni. De a legtöbb esetben magambafordulok, és megpróbálok megnyugodni.
Kinek hogy jobb...
nekem ez magamba zajlik...
Bögök
További ajánlott fórumok:
- Fórumozás, de hogyan?
- Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat?
- Down-szűrés: vérvétel vagy amniocentézis. Avagy hogyan válik a babavárás aggodalommá?
- Ti mennyi pénzből éltek havonta és hogyan viselitek az esetleges pénzügyi nehézségeket?
- Tudom, hogy fogynom kell, de nem tudom, hogyan kezdjek hozzá.
- Te hogyan becézed a párod?