Hogyan tudom kitörölni a Torch keresőprogramot a gépről? (tudásbázis kérdés)
Szívesen!
De az Explorer nagyon rossz, töltsd le inkább a Google Chrome-ot, gyorsabb is, egyszerűbb is :)
Azt az Ask.com-ot ugyanott kell törölni, ahol a többit.
Milyen böngésződ van? Nekem Google Chrome, ha neked is az van, akkor a jobb felső sarokban van 3 kis vonal, odakattintasz, és a lista vége felé ott van hogy "beállítások", rákattintasz, és talán a 4. pont lesz az hogy "keresés".
Ott van egy kis téglalap, és oda vannak beírva a keresőprogramok, ott kell kiválasztanod amelyiket használni szeretnéd :)
Nem tudom milyen operációs rendszered van, egyébként én sem vagyok egy zseni :D
De talán a bal alsó sarokban ott van hogy "start".
Arra rákattintasz, feljön egy lista.
Ott kell lennie a listában, hogy "vezérlőpult".
Most arra kattintasz, megint jön egy lista, és kiválasztod hogy "programok eltávolítása".
Elvileg be fog jönni a számítógépen levő programok listája, kikeresed amit törölni szeretnél, azt hiszem abc sorrendben vannak. Ha megvan, jobb egérgombbal rákattintasz a törölni kívánt program nevére, és ott lesz hogy "eltávolítás".
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudom kitörölni a hozzászólásomat?
- Hogy tudom kitörölni egyszerre az üzeneteimet, és nem külön kipipálgatva?Rengeretg van és nagyon hosszú...segítsetek!
- A számítógépről hogyan tudom kitörölni annak nyomát, hogy milyen oldalakat olvastam?
- Újraírható CD-n van. Először szeretném újraírni. Nem tudom kitörölni a rajta lévő dokumentumokat. Hogy kell?
- Hol tudom kitörölni a DELL tipusú gépemből az előzményeket?
- Hogy tudom a linket kitörölni a Facebookon?