Hogyan tudom a gépemen a töredezettség mentesítést elindítani? (tudásbázis)
Nagyon köszi neked is, majd nézek ilyen programot...
hát ahogy most elindult, óriási felfordulás van a C-n kíváncsi mennyi idő alatt teszi helyre a fájlokat...:(
Szia 81Krisztina!
Az egyik lehetőség a következő: Megnyitod a saját gépet, ott valamelyik partíciót kiválasztod, majd jobb egérgombra kattintasz. Ekkor megjelenik egy lista, aminek a legalján van a Tulajdonságok. Azt kiválasztod, majd bal gombbal kattintasz rá. Kapsz egy másik ablakot, amiből az Eszközök feliratúra kattintasz, vagyis azt választod. Ott már látni fogod a Töredezettségmentesítési lehetőséget. Viszont lehet találni Magyar nyelvű Free programot is ami ezt megcsinálja és gyorsabban mint az alap.
Nagyon köszönöm nektek:) úgy néz ki elindult...
szemét vírusok...:( párom sajnos nem tudta kiszűrni hogy az... és szinte az egész gépet tönkre vágta:(
Start menü
Kellékek
rendszereszközök
lemeztöredezettség-mentesítő
kijelölöd,h melyik meghajtó
és aztán ok
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogyan tudnám a töredezettség mentesítést elindítani a gépemen. Sajnos tegnap vírus került rá, újra kellett sok mindent telepíteni, és még pár éve használtam a fájlok rendezéséhez ezt a funkciót, most nem jövök rá hol kell indítani:)
Köszi előre is
További ajánlott fórumok:
- Mennyi most a gyerektartás összege, és hogyan kell elindítani, ha kapni szeretnék?
- Szerintetek milyen vállalkozást lenne érdemes elindítani, amihez nem kell túl sok tőke?
- Segítséget kérnék válásügyben! Hogyan kell elindítani? Milyen költségek lesznek?
- Családi bölcsöde, hogy lehet egy ilyet elindítani?
- Gyenge, töredezett körmöt, hogyan lehet megerősíteni?
- Az ördög nem alszik c. játékot nem tudom elindítani a gépemen, miért?