Hogyan süssek elektromos mini sütőben? (beszélgetés)
Köszönöm a választ.
Elég sok készüléket megnéztem. Légkeverésesnél, nem mindig írják oda, ha jól sejtem. ( lehet hogy többön is van??? 🙄🤔)
Több oldalnál néztem. Volt ahol ugyan arra a készülékre azt " állították " légkeverős. Máshol, nincs írva... Van rajta vagy nincs... Úgy belegabalyodok, mint macska a gombolyagba...
Kimiyo Air fryer ,olaj nélküli sütő 15L,2400W ezt is néztem... de 2400 w... akkor maradhat a nagy sütőm...
Pl ezeket is néztem.
Még ez a típus is jó lehet.
Ötletekre, tanácsokra nekem is szükségem lenne. Mert nem tudom, hogy légkeverős, vagy valamilyen mini sütő legyen.
Kevesebbet fogyasszon, kisebb hely, hamarább bemelegszik...
Szia! Van már hasonló témájú fórum. Csak azért mondom, mert én is írtam oda, és hadd ne gépeljem újra! :D
Remekül megsül benne a süti is, és a hús is, de azért kérlek, nézd meg, hány literes a sütő!
(Megkeresem és hozom a másik beszélgetés linkjét.)
Sajnos a lakásba ahová költözünk csak egy ilyen hordozható mini sütőt tudunk venni a párommal, de kérdés, hogy ilyenben hogyan lehet sütni. Olvastam ilyeneket hogy légkeverés meg alsó-felső sütés, de nem igazán tudom mi mire jó. Légkeverés ebben ha jól tudom nincs. Ilyeneket hogy húsok, sült csirke, rakott dolgok ugyan annyi ideig kell sütni mint gáz sütőben vagy tovább? Milyen hőfokon? Süteményeket lehet ilyenben sütni? Ennek mik a fortélyai?
Nagyon köszi aki tud segíteni!:)
Valami ilyesmi, 250°, alsó-felső sütés, grill
További ajánlott fórumok:
- Hogyan süssek elektromos sütőben?
- Egész kacsát elektromos sütőben légkeveréssel vagy csak simán alsó-felső sütéssel jobb sütni?
- Elektromos mini sütőben lehet muffint készíteni?
- Pizza sütés elektromos sütőben.
- Mézes puszedlit elektromos sütőben hány percig, milyen fokon sütitek? Légkeverés vagy sima?
- Avent elektromos mellszívó halkabb, mint a Medela Mini?