Hogyan lehet tönkretenni külsérelmi nyomok nélkül egy DVD-t? (tudásbázis)
tÉNYLEG JOBB ÖLET AZ ENYÉMTŐL!
KICSI MUNKA VAN VELE, MERT RÁ VAN ÍRVA AZ IGAZIRA VALAMI, DE NE LÉGY GONOSZ! :))
ez így van.
nem is értettem amúgy a kérdést, azt hittem először, hogy a saját dvd-je és valami olyan adat van rajta, amit nem akar hogy esetleg más kezébe jusson. mert akkor oké, hogy tönkre kell tenni a dvd-t, de miért baj az, ha látszik.
de ha másét akarja tönkretenni, az más. ahhoz nem nagyon adnék ötletet :))
Beugratás,vagy kiakarsz cs*szni valakivel? Nem mindegy...
Beugratás az,mikor azt hiszi h tönkretetted,de valójában nem így van,és a végén visszakapja sértetlenül a lemezét.
Kics*szés pedig az,mikor a másik fél számára fontos dolgok vannak azon a bizonyos lemezen,és te szándékosan megrongálod,hogy ne tudjon hozzájutni a tárolt adatokhoz.Ez pedig ne haragudj,elég gerinctelen dolog lenne...
Úgyh ha valóban csak hecc,akkor cseréld ki egy üres dvd-re,és probléma megoldva.
Nagyon gonosz dolog ez! :(
Cseréld ki egy üresre.
DE MIÉRT IS? :)) JÓ A DVD, TE TÖNKRE KELLENE TENNI?
Hmm...
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- Aszparanta */szavak a-val megkötés nélkül/
- Keserűsót milyen gyakorisággal lehet alkalmazni? (...mielőtt tönkretenné a gyomrod)
- Fogpótlást szeretnék, de nem tudom megéri-e miatta a jó fogat tönkretenni?
- Sötétbarna festett hajamat szeretném világosítatni koktélozással/blansolással, fodrásszal. Mennyire fogja tönkretenni a hajam?