Hogyan lehet egyenletesen elkenni az önbarnítót? (tudásbázis)
Tegnap hallottam ezt a tuti tippet:
1. Zuhanyozz le bőrradírozós tusfürdővel
2. Kend be a tested egyenletesen testápoló krémmel
3. Most vidd fel az önbarnítót vékonyan és egyenletesen
Kezedre vegyel eldobhatós kesztyűt, hogy ne legyen sötétebb, mint a többi testrészed
Ha rendesen elkened hogy lehetsz foltos??
Próbáld ki a Lorealt,annak az állaga sokkal hígabb, könnyebb kenni.
Az Avon,meg Dove önbarnítókat próbáltam,egynél többször egyikbôl sem kellett.:DDDDD
Nekem sehogy nem sikerült egyenletesen elkenni,a Dove-nál abban reménykedtem,az jó lesz,mert az nem is kimondottan önbarnító amit vettem,csak testápoló,amiben van kevés szín is.De attól is foltos lettem,szerencse,csak a lábamon próbáltam ki,és nem ebben a nagy melegben.Míg le nem kopott,hosszúnadrágban jártam.:-)))
az önbarnítóval már megjártam. próbáltam D.ve-ot és J&J-t is.
Jó a bőröm, könnyen barul, gondoltam, betartom az uatístást és 4-5 napig kenem magam. nem is volt gond, szép egyenletes barna lettem. indenhol, ahol csak kell.
Aztán valahova mentünk, és én miniben akartam.. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Azt hittem, megbolondulok. A két térdhajlatomban hatalmas részen lekopott a barna szín, mint később rájöttem, a sport miatt, ott dörzsölte a kondipad, azt hiszem. Próbáltam fürdéskor dözskesztűvel, mag radírozós tusfürdővele eltávolítani, de nagyon nem ment, foltosan jött le. Ja, aznap majdnem csadorban mentem el ittnonról...:-P
Így maradok a minimális szolizásnál, és ha fog a nap, hát fog...
A polcon még egy maradék flakon önbarnító...
jaa úgy!azt nem tudom,de ha már lebarnultál valamennyire,akkor szerintem nem leszel látszólag foltos a barnítótól,mert már sötétebb a bőröd.
én is amikor barnább voltam mint most,és utána használtam önbírnítót,akkor nem lettem foltos,csak amikor még világosabb volt a bőröm
Köszi:)) Úgy gondoltam, valószínű, rosszul fogalmaztam, ha már pár napja beönbarnítóztam magam, utána nem leszek-e foltos, ha napra kerülök, nem neptej helyett akartam volna használni, de akkor a foltosodás csak a rossz kenés miatt történhet:)))
Köszi szépen, nagyon kedves vagy, hogy válaszoltál!!:)Köszi!!
hát én nem ajánlom! napozás előtt inkább napolajjal kend magad,az önbarnító ráér napozás után. de inkább önbarnítós testápolót használj,mert az a napozás után még hidratálja is a bőrt,ami amúgyis szükséges napozás után.
a foltosodás meg azon múlik,hogy hogyan kened magadra.
mindenképp radírozz elötte,és körkörös mozdulatokkal kend el magadon,és várj addig amíg be nem szívódik
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb önbarnító?
- Lehet szoláriumba menni, ha az önbarnítótól foltos lett a bőröm?
- Miért nem lehet önbarnítót kapni?
- Mivel lehet kiszedni az önbarnító krémet a ruhából?
- A nyomtatóm nem nyomtat egyenletesen mi lehet a baja?
- A dekorgumit mivel lehet a legszebben vágni, hogy a körvonala szép egyenletes legyen?