Hogyan legyen irtó magas az önértékelésem? (beszélgetős fórum)
Jó körülmények között.
És ez a probléma. Tudom, hülyén hangzik.
Nagyon összetett a probléma.
Nagyon rossz kapcsolatban éltem nagyon sokáig, egyéb családi zűrök, és nem tudom elfogadni, hogy lehet nyugodtan, kiegyensúlyozottan, állandó viták és feszültség gerjesztés nélkül élni. Kell a konfliktus, kell a vita, a kötözködés, abban életem előtte, azt szoktam meg.
A párom elküldött pszichológushoz még tavasszal, az volt az utolsó úgymond esélyem, de nem mentem, mert kibékültünk, és nagyon szépen éltünk.
De most megint bekattantam egy f*szságon, és betelt nála a pohár, amit megértek. Nagyon szeretném rendbe tenni, de félek már késő.
Nagyon határozottan elege van.
Van egy kisfiam is, akinek apja helyett apja....(apja nem keresi évek óta)
Normális munkát végzek, emberekkel foglalkozok, intézkedek, problémákat oldok meg, vezető mellett dolgozom. Senki nem gondolja, hogy ilyen vagyok, csak a hozzám közelállókat bántom. Alaptalanul.
Sokat sírok, mindenen elsírom magam.
Mindíg kattog az agyam hülyeségeken, azt mondta a párom, hogy mint a foxi a lábtörlőt rágom és rágom és rágom.... találó.
A bizalmatlan vagyok, aminek megoldása (önerőmből) már azért egész jó úton jár irányába, de sajnos az agyament hülyeségemet, kötözködésemet nem tudom legyőzni. Mindíg megfogadom, hogy elszámolok 10-ig, de nem megy valamiért! Utána mindíg mindent megbánok, de természetesen így nem lehet egy kapcsolatban élni, hogy teljesen felőlröm a másikat. És persze magamat is. A világ legboldogabb embere vagyok amúgy vele, és tudom, hogy ez fordtva is igaz, csak ezt elnyomomom magamban... inkább a rossz kell.
Áhh, mindegy, hosszú.
Azt hittem tudok magamon segíteni, megoldom a problémát de nem megy.
Szaisztok!
Bocs, hogy ideírok, de mintha törölték volna fórumomat.
Én is önértékelési gondokkal (is) küzdök, és muszáj lenne már elmennem pszichológushoz. De lehet már így is késő lesz, és elcsesztem a "jó soromat".
A fórumok régiek, amiket találtam, járt már valaki szakembernél? Mik a tapasztalatok?
Már megint egy fórum, ahol az indító felteszi a kérdést, aztán eltűnik.
Olyan nagyon életszerű :((
Egyébként mihez kell IRTÓ MAGAS önértékelés? Pofára kell osztályozni magad?
Igazából egészséges önkép kialakítására lenne célszerű törekedni, nem irtó magas önértékelésre. Az az én olvasatomban eltúlzott önértékelés.
Valamilyen szinten mindenkinek van!
Akinek nincs azon meg is látszik!
Mindenki magát minősíti!
További ajánlott fórumok:
- Minimum hány cm-rel legyen magasabb a férfi a nőnél?
- Magas a pulzusom! Mit tehetnék, hogy alacsonyabb legyen?
- Mit tehetnék? Önértékelési zavar?
- Önbizalomhiány, önértékelési zavar
- Hogyan lehet Word-ben a sorok magasságát csökkenteni? Tehát úgy hogy a két sor között kisebb legyen a távolság. Fontos!!
- 20 évesen magas a koleszterinszintem, mit tegyek, hogy ne legyen egyre rosszabb a helyzet?