Hogyan készítsünk jó tejszínhabot süteményekre? (beszélgetés)
9. lovebird
2010. febr. 19. 18:04
Köszi szépen az eddigi hozzászólásokat!!!:)
8. 96b0d6b01f
2010. febr. 19. 17:04
Hulala a tejszínhabok istennője :) Azzal akármit csinálsz tuti,hogy nem esik össze.
Én szoktam bele tenni gesztenyepürét, joghurtot, túrót, gyümölcsöt és megállja a helyét, sőtt nem is áztatja el a piskótát.
Próbáld ki, ez az a termék ami megéri az árát :)
Sok sikert a sütéshez :)
7. gabcsi8080
2010. febr. 19. 13:57
Én szoktam venni tejszínhab port is és az előírt tej mennyiségénél egy kicsit kevesebbel verem fel, na abban is megáll a kanál.
6. zs.andy
2010. febr. 19. 13:54
Hulala
5. lizesett
2010. febr. 19. 13:43
Én is a Hulala-ra szavazok! :)
4. Talian35 (válaszként erre: 1. - Lovebird)
2010. febr. 19. 13:42
Magyarországon - az én tapasztalatom szerint - az egyetlen kapható és még fel is verhető tejszinhab ami nem esik össze, az a LIDL-ben kapható, a poharas Milbona habtejszin. Nekem az OKÉ meg az ilyen zacsis tejszineket még az életben nem sikerült felverni :-( Ez viszont tuti be fog jönni :-))
3. gabcsi8080
2010. febr. 19. 13:41
Hulala-t vegyél......tuti siker! :)
2. rzsi
2010. febr. 19. 13:41
Szia én növényi tejszínt szoktam venni az nem esik össze.
1. lovebird
2010. febr. 19. 13:38
Ti milyen tejszínt használtok sütemények bevonásához? És hogyan készítitek?
Én valamit biztos nem jól csinálok, mert hiába teszek bele habfixálót, mindig összeesik a hab.
Tudnátok segíteni?