Hogyan kell csókolózni? (tudásbázis)
Lécci gyorsan segítsetek! Holnap(vasárnap jan. 17. -én)fog sztem megtörténni az első csók!A pasim(kivel időszakosan már 4 éve járok)12 meg én is. . . vagyis hatodikas vok. . . de mind1. . . a lényegre török. . . Osztálykirándulásunk lesz és meg fog csókolni. . . (onnan tom h. a barátnőmel fogadtak vele hogy nemmeri de ő azt mondta igen. . . )de nem tom hogy ő mit ért csók allat. . . és eggyáltalán hogyan kell? És mikor a legjobb?A buszon vagy csak a műsoron kerül rá sor? Őszintén félek!Tanácsokat kérek de gyorsan! Nakam egy őszinte okos és tapasztalt ember segítségére van szükségem4Írjatok!
Sok köszönettel a válaszokért előre: vikica(a leila2124 a felhasználónevem csak)
Ui. : ÍRJATOK!
Az első "szerencsés "fiúnak,akivel csókolóztam szétnyaltam fejét:-)De mára már egész profi vagyok.
Csatlakozom az előttem szólóhoz,jó dolog:P
"Hogyan kell csókolózni?"
Végy egy élő tükörpontyot!
Nézz a szemébe!
Külön-külön!
Próbáld szájon csókolni!
Ugye milyen érzés?Brrr...
No innentől kezdve már csak jobban lehet csinálni:)
És azonnal főzz belőle halászlét!
Hajajjj,ezt érezni fogod ha ott leszel:)
Érzéssel,érzékiséggel,stb,stb....:)
Tegnap marha nagyot röhögtem a hozzászólásokon! :D Ez a kompótbarack kiütötte nálam a biztosítékot! XD
És nekem is eszembe jutott valami: Lehet kapni olyan felvágottat, amiben van nyelv! XD Ha nem szeletelve kéred, talán ki lehet belőle operálni, és akár kombinálható a kompóttal.
XD ÚÚÚ, de morbid vagyok!!! Fúj, de undorító!!
További ajánlott fórumok:
- Ha a meglátod a barátnőd férjét, egy másik nővel csókolózni, tudtára adod a barátnődnek?
- Gáz dolog, ha nem szeretek csókolózni?
- Vajon lehet csókolózni kiálló rossz törött foggal?
- Szeretsz csókolózni?
- Hosszú párkapcsolatban élők, ti szoktatok csókolózni?
- Könnyen tanultatok meg csókolózni? Annak idején, ti tudtatok tanácsot kérni valakitől, hogy hogyan is kellene csinálni?