Hogyan becézed a párod? normál esetben :) és ha pipa vagy rá (beszélgetés)
Nem szoktam becézgetni semmit és senkit.
Jaj, kihagytam még a manókát :)
Mikor jóban vagyunk: Jani, szívem, drágám, kicsim.
Mikor megorrolok rá: János, Szemi ( Szemenyei a vezetékneve, gúnyos éllel nagyon hatásos), színészúr.
en ha pipa vagyok parocskamra sem sokaig,mert rogton megbeszeljuk a dolgot,es hogy miert tortent eshogy kell a jovoben csinalni maris mosly ul az arcomon,olyan hoggadt mindig,hogy ez engem is nyugodtta tesz plusz a szeretete,vonzodasa hozza.de persze nem mindig volt ez igy korabban volt ex baratomat mr perfect-nek hivtam/szuz volt ha vki meg nem talalta volna ki./amugy persze a normal neven hivtam.
Normál esetben Pimpim, ha mérges vagyok rá: KOS vagy Kőagy őrnagy :P
normál esetben Pumukli (mert göndör fekete haja van)vagy kis olasz bikám....ha mérges vagyok rá,
akkor Levente.
normál esetben bab.....vagy mák.....-Ákos-ha utálom ehhhhhhhhh ezt inkább nem írom:)
Ritkán becézem. Ha mérges vagyok rá, akkor meg nem szólok hozzá! :)
Mucmorgóm, Mucmókom, Muculádém....ha haragszom,akkor Tamás.
Kicsikém,Kicsim
Ha mérgesebb vagyok rá akkor a keresztnevét mondom.Fordítva is így van.Nálunk ez már annyira megszokott,hogyha véletlenül a keresztnevet használjuk egymásra akkor nézünk,hogy mivan,de az csak véletlen:P
Én már nem igazán becézem. Régebben leginkább a cica, bébi megszólítást használtam.
Kincsem, Kedvesem, Tem. Ha összeszólalkozunk valamin... hümmm, ilyen még nem volt :)(fiatal még a kapcsolat ehhez, majd ennek is eljön egyszer az ideje talán:) )
Amikor még volt kit:
szivem, édesem, egyetlenem
ha mérges voltam:
keresztnevén (ha nagy gáz volt, akkor úgy, mert akkor tudta, hogy most jobb ha komolyan veszi) vagy drágám (kicsit gúnyos hanglejtéssel, hogy érezze a különbséget)
Volt hogy azt mondtam neki mérgemben, hogy fiam. Ciki vagy nem ciki, de felhúzott. Ez már a vége felé volt, amikor már nem bírtam elviselni, annyira gyerekesen gondolkodott, hogy inkább az anyja voltam a végén, mint barátnő, pff... Az meg nem akartam lenni.
Keresztnevén, és hogy egyetlen szerelmem. (Még mindig...:)
Ha mérges vagyok, csak a keresztnevén.
jaj kicsikém, ha mérges vagyok
Én nem vagyok jelenleg kompetens az ügyben, de mikor a bátyám barátnője szájából először hallottam, hogy Tityentuty, erősen ledöbbentem...
Apika, ha mérges vagyok a keresztnevén.
:D ez jó!ilyet én is szoktam:D
keresztnevén de,ha pipa vagyok akkor :figyelj!
manó, kobold..babuci...
ha pipa vagyok: keresztnevén v. hülye :D
ja,ő meg úgy hív,hogy bab innen a név(bár ezt nem kérdezte senki..)
most a Picim van porondon,amúgy Bogyóm:))
Ha már tényleg baj van,akkor a keresztnevünk
(oda-vissza ez van)
Általában apa, ha mérges vagyok rá idióta!
Általában Szívemnek hívom. Ha mérges vagyok, akkor a keresztnevén. Ezt komolyan is veszi, mert mindkettőnk becézi a másikat, és nem hívjuk egymást a rendes nevünkön, csak ha vmi gáz van :)
alapból Apácska ha ráförmedek akkor a teljes nevén(vezeték+kereszt név)
További ajánlott fórumok: