Hogy zajlik egy két tanús esküvő? (tudásbázis)
Végül? Tényleg nem volt még zene sem?
"Csak simán mielőbb legyen meg:)" Ez alatt mit értettél?
Nem, az eskuvon 2 tanu meg a gyerek, a partin csak baratok. De mi kulfoldon elunk, majd lehet, hogy csinalunk otthon is egy partit az otthoni baratoknak is. :)
Templomi eskuvonk egyaltalan nem volt.
Van olyan jegyző, aki nem nagyon engedi ki az anyakönyvet a hivatalból, azaz pl 100ezret kérnek érte.
Mi ezért úgy csináltuk, hogy pénteken megvolt a házasságkötő teremben a kéttanús kosztümben. Szombaton pedig egy külső helyszínen a kertben volt egy ún. megerősités. Itt volt versmondó és minden egyéb. Az anyakönyvvezető szövege kicsit más volt a kérdéseknél, de ezt a vendégek közül SENKI nem vette észre. Kihozott egy régi cimeres anyakönyvet és abban is aláirtunk. A vendégek többsége ma sem tudja, hogy jogilag előző nap esküdtünk :)
Par mondatot a hazassagrol, fugg az anyakonyvvvezetotol, de kb. egy sablon szoveg, mi elmondtunk egy esku szoveget, majd miutan osszeadott minket meg egyet. Rovid, talan 2-3 mondat.
Nem kell semmi sallang, ne aggodj, sok boldogsagot!
És az gáz ha zene se kell és azt sem szeretném,hogy felesleges beszéd legyen?
Ha nem lesz csak az alap beszéd akkor mit mondanak olyankor miről bezsélnek?És ha rendesen beszél akkor miben másabb mint a rövidített?
:) Én nekem még zene sem kell se beszéd,se semmi.csak simán mielőbb legyen meg:)
Mit jelent az,hogy vers mondó lány vagy mi?Már hallottam több helyen?
Elso mindkettonknek. Anyosom probalt manipulalni, de mi ezt akartuk. Annyi elonyunk volt, hogy kulfoldon elunk, de meg igy is atmentunk egy masik orszagba, mert konkret datumot akartunk, es ott volt akkorra idopont.
Csinald ahogy te szeretned, az eskuvo a te unneped.
Örülnek, hogy nem kell egy halom pénzt kifizetniük! :))
A mostohaleányom... valahol homokos tengerparton szeretne esküdni egy szál rövid "függönyben" ... csak a vőlegény és ő... először kicsit fura volt a gondolat, mert úgy éreztem, hogy nem szeret bennünket eléggé, és ki akar zárni e fontos eseményből... aztán rájöttem, hogy igaza van... én majd a babát hurcibálhatom, mert arra már megkért, hogy ugye, ha megszületik, hozzáköltözöm 2 hétre (a szomszéd utcában lakik) :)))) ... szóval esküdj csak, ahogy kedved tartja, akik szeretnek, és fontos vagy nekik, náluk nem dől össze a világ.. a többinél meg kit érdekel? :)
És első esküvő volt mindkettőtöknek?Én nem szeretnék nagy felhajtást csak ilyet párom meg azt mondta ez meg már milyen mit szólnak a szülők...:(
Hogy zajlik Ti és 2 tanu vagytok csak ott?
További ajánlott fórumok:
- 2 tanús esküvő - vélemények?
- Második esküvö (mint pl egy aranylakodalomnál), az eskü megerösítése, erröl valakinek van valami tapasztalata vagy tudja hogyan zajlik?
- Hogyan zajlik egy kis esküvő?
- Polgári esküvő - hogy zajlik, mit illik, stb.
- Hogyan zajlik egy református esküvő?
- Hogyan zajlik a polgári esküvő? Vers, zene mikor van?