Hogy tudom beállítani, hogy ne lássák mikor jelentkeztem be az iwiw-re? (tudásbázis kérdés)
Köszönöm,a segítségedet Neked is! :))
sikerült! :)
Sziasztok! Tud vki nekem meghívót küldeni? chic.girl@citromail.hu
Előre is köszi!
Szabist! Az SSL arra jó csupán, hogy a géped nem küldi az iwiw szerverére a a géped adatait, így a rossz emberkék stb. nem tudnak "lenyomozni". Ez csak egy biztonsági funkció, de hasznos. :)
kérlek segitenél nekem, megtaláltade azt módszert hogyan lehet titkosan belépni? Mit kell csinálni?
a bejelentkezés alatt a titkos csatoran SSL az jó vagy nem?
Engem is érdekelne, de aki imerősöm megcsinálta, nem árulja el. Legalábbis azt mondja, hogy nem tudja miért nem követi a dátumát.
Én is próbáltam ezt a titkosított valamit, de nem vált be.
Igen, az utolsó bejelentkezésed, neked azt írja ki, de ha más megnézi, akkor az épp aktuális dátumot írja.
Ha ma megnézed, akkor pedig a tegnapig írja ki.
2-3x lépjél be egymás után, és nézd közbe, mit ír.
Már mondtam hogy az nem jó!!!!!
Attól még kiírja a dátumot. :(
megtaláltam, megtaláltam!!! :))
ott-ott, ahol írtam...
az e-amil cím és a jelszó alatt van az a kis kocka,h. :
belépés titkos csatornán (SSL)
azt kell kipipálni! :))
KERESSÜK MEG!!
Én addig nem fekszek le aludni, amíg meg nem találom.
én már gondolkodtam azon az izé kis kockát bejelölni, tudjátok,h. bejelentkezés vmi titkos micsodán felirat van a kocka alatt és azt esetleg be kell pipálni? vagy nem tudom...
tudjátok miről beszélek!? :)))
De lehet. Most kerestem a googleban, hogy iwiw utolsó bejelentkezés, és másik fórumokon is találtam ilyen kérdéseket. Úgyhogy nem én vagyok az első, aki ilyet kérdez. Tuti meg lehet csinálni, csak nem tudjuk hogyan.
Amúgy válaszokat sem találtam sajna.
Sziasztok!
Valaki beállította úgy az iwiw-jét, hogy az utolsó bejelentkezési időpontja egy régi szeptemberi dátum, de azóta már többször is bejelentkezett. Hol lehet ezt beállítani?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet iwiw-en beállítani, hogy ne lássák melyik városban tartózkodom?
- Lehetséges dolog, hogy az iwiwen ne lássák, mikor jelentkeztem be?
- Hol lehet beállítani a facebookon, hogy ne lássák mikor vagyok/voltam belépve?
- Hol tudom Facebookon beállítani, hogy mások ne lássák az ismerőseimet?
- Facebookon hol lehet beállítani, hogy üzenőfalamon ne lássák az új ismerősömet?
- Hogyan lehet beállítani a myvip-en, hogy ne lássák, ha megtekintettem az adatlapjukat?