Hogy tudom beállítani, hogy egy facebook ismerősöm ne láthassa kik az ismerőseim? (tudásbázis)
5. holdacska1 (válaszként erre: 1. - 62c1f7507c)
2014. jan. 5. 19:04
Ismerősöknél vedd ki a publikust és jelöld be a"csak én".De így nem csak ő,hanem mások sem fogják látni az ismerős listádat.Viszont a közös ismerősöket így is látni fogja.
4. 62c1f7507c (válaszként erre: 2. - Szabot.88)
2014. jan. 5. 19:03
Köszi, megtaláltam!!!
3. 62c1f7507c (válaszként erre: 2. - Szabot.88)
2014. jan. 5. 19:01
Nem értem, nem találom. Egy picit jobban le tudnád írni, hogy pontosan hova klikkeljek? (((Köszönöm szépen!!!
2. szabot.88
2014. jan. 5. 18:45
Oldalt van a fogaskerék, keresss olyat, h Idővonal és megjelölés beállításai és ott egyéni....név szerint lehet...
1. 62c1f7507c
2014. jan. 5. 18:42
Van egy családtag akiben nem bízom, de mivel családtag így vissza kellett igazolnom mint ismerős. :( Hogy tudom beállítani,hogy ő ne láthassa az ismerőseimet? Csak az én adatlapomat??:(((
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudom beállítani facebookon, hogy csak az lássa a képem aki az ismerősöm?
- A facebook ismerőseim látják azt a hozzászólást, amit egy - általuk ismeretlen - ismerősöm videójához írtam?
- Hol tudom Facebookon beállítani, hogy mások ne lássák az ismerőseimet?
- Beállítható a Facebookon, hogy ne lássák a már meglévő ismerőseim, hogy lett egy új ismerősöm?
- Az Facebook adatlapon hol lehet beállítani, hogy ne legyenek nyilvánosak az ismerőseim?
- Hol tudom beállitani a facebookon, azt hogy ismerőseim számára láthatatlan legyek?