Hogy lehet megkeresni egy-egy hozzászoló IP címét? (tudásbázis kérdés)
Sokra nem mész vele ha megtudod ki az.
Megírod neki, hogy tudom ki vagy, xy a z városból. Majd megkeres téged is, szemétkedik továbbra is, megkeres az iwiwen, ott is szemétkedik, vagy elmegy hozzád. Szerintem felesleges.
Szerintem néha az embernek amúgy is megfordul a fejében ilyen, és ehhez hasonló gondolatok is, hogy valakit leleplezzen.
Valaki IP cím alapján akar valakit megtalálni, valaki egy e-mail cím alapján. De ha arra gondolsz, hogy mi megy most az iwiwen: "ki nézte meg az adatlapomat, azt is tudni akarom".
Kiváncsiság. Egyszerű, nem?? :D
Szerintem sem vezetnek célra, pláne, hogy személyes adatnak minősül a hozzátartozó bármely adat, és ha azt megszerzed, már törvényt is sértettél.
Azért érdekelne a fórum indítónak az indoka, hogy miért lenne rá szüksége!
Azok a keresők semmit nem érnek. Főleg úgy hogy tényleg lakcímet, és nevet is akarsz tudni.
Szerintem csak a "számítógép kommandósok" tudhatják hivatalosan.
További ajánlott fórumok:
- Elgondolkodtál már azon, hogy a fórum hozzászólások alapján bárki részese lehet az életednek?
- Hogyan lehet a hozzászólásba sziveket beilleszteni?
- Az origóról már kétszer tiltottak le, nem tudom miért, ki tudja hogy lehet visszamenni a hozzászólásokba.
- Szerintetek meg lehetne kérni a moderátort, hogy az eddig szavazásaimat, hozzászólásaimat töröljék ki?
- Hogyan lehet a napló hozzászólás részébe a fotókat berakni?
- Rendszám alapján hogyan lehet megkeresni az autó tulajdonos lakcímét?