Hogy lehet a Facebook oldalam kinézetét visszaállítani? (tudásbázis)
újítás, ami mindenkinél fokozatosan lép életbe.
Nekem tegnap nem volt ott a jobb oldal, ma ott van.
Nem attól változott meg, hogy megnézted xy oldalát :) Pitiáner bosszú, őt minősíti... úristen. :)
Enyém is megváltozott. Kire kéne haragudnom? :)
Ha ez újítás, akkor mindenkinél ilyen lenne, és nem csak nálad, vagy nálam, de a többi embernél minden olyan mint régen.
Az újítás vagy mindenkinél van, vagy senkinél.
Egyszerűen nincs semmi a jobb oldalon, ami volt.
A felső fejléc is megváltozott.A kedvenc oldalaknál kikerült az értesítés.
Az ismerőseimnél meg mindenkinél normálisan van, úgy ahogy régen.
Szia, nekem is megváltozott kb. 1 hete, csak úgy magától :( Keskenyebb lett a hírfolyam, nagyobb a hirdetőfelület, még a betűk is másabbak.
Össze-vissza van minden az üzenőfalon...
Nem lehet vele semmit csinálni, ez megint egy újítás, mindenkinek ilyen lesz :(
Sziasztok,
Tegnap csevegtem itt valakivel privát, aki kérte, hogy nézzem meg az FB oldalát. No már most, én megnéztem, csak hogy azóta megváltozott az én FB oldalam teljesen. Össze lett kuszálva a hírfolyam, semmit nem látok amit az ismerőseim lájkolnak-holott eddig láttam-születésnapi értesítések is kikapcsolva.
Tisztában vagyok azzal, hogy véletlenek nincsenek, és turpisság történt az illető részéről (ami mondjuk az illetőt minősíti, mint pitiáner bosszút)
No szóval a kérdésem a következő: Hogy kell visszaállítani, vagy hogy lehet, hogy az eredeti állapot visszaálljon?
További ajánlott fórumok:
- Segítség! Facebookon hogyan tudom az eredeti profilomat visszaállítani az idővonal helyett?
- Hogyan lehet, ha lehet a Gmail -ben a régi kinézetet visszaállítani?
- Hogyan tudom visszaállítani normális méretűre a Facebook kinézetét?
- Microsoft Outlook kinézetét hogyan tudom visszaállítani?
- Facebook oldalamról 2 napja eltűnt a "teszik" gomb, hogyan tudnám visszaállítani?
- A Yahoo postafiókom kinézete átváltozott magától. Hogyan lehet visszaállítani a régi kinézetét?