Hogy láthatnék a barátom szavai mögé? (beszélgetés)
Arra, amit írtál:
"mert nagyon rosszul érintette h nekem lett más. azt mondta ez érvágás volt számára."
"ő azt mondta nem szerelmes, csak aNNYIT ÉREZ H NAGYON JÓL ÉRZI MAGÁT VELEM. . . és visszatért h hiányzok neki, amit eddig nem érzett, de azt mondja nem úgy mint rég. . . "
szóval sakk matt! az a baj hogy igy tényleg mondhat bármit tudja máról holnapra nem kell ezt megvalósitania...
ha segit 2évig gyürü volt az ujjamon egy ugyan embertől mint a tied! semmit nem jelentett neki!
én is voltam se veled, se nélküled kapcsolatban. nem írom le mert hosszú lenne, a lényeg, hogy a mai fejemmel léptem volna már... és nem most hanem legkésőbb akkor, mikor azt mondja egyszer hogy szeret, később meg "de már nem úgy ahogy rég.."
ez már régen rossz duma.. ma már tudom, és pár év múlva, mikor már valaki mással leszel boldog, te is így gondolod majd. itt senki sem szólhat bele mit csinálj, de páran tapasztaltunk ezt-azt...
nehéz elszakadni, de még hány évet pazarolsz arra hogy várod hogy egyszer kimondja őszintén hogy szeret... ja, és olyat sose csinálj, hogy megsértődsz és közlöd hogy "jól van akkor vége"aztán mégsem hagyod ott, ehhez hozzászoknak, és tudni fogják, hogy nem komolyan gondolod... szerintem a leghelyesebb, ha tényleg otthagyod.. ha megy utánad, és lefutja a bizonyos köröket, és kimondja hogy szeret úgy hogy közben a szemedbe néz akkor talán megérdemel még egy esélyt. de te mostantól fogva ne te mondd neki elsőre, majd elgondolkodik... de az is lehet hogy nem.
ha meg otthagyod és nem megy utánad (úgy hogy te semmilyen formában nem keresed!), akkor lépj tovább...
"és mindent megtennék h egyszer őszintén kimondja h szeret.:/ " nem hiszem, hogy neked kellene bármit is tenni ebben a helyzetben.
szerintem elvesztetted már valamikor útközben ennek a fiúnak a szerelmét, és ő addig fog veled maradni, amíg nem talál nálad egy jobbat. viszont a 'jobb' míg el nem érkezik, kényelmes veled lennie. látszik, hogy már ő is érez lelkiismeretfurdalást amiatt, hogy nem vesz titeket komolyan, csak használ.
ez kőkemény kihasználás, addig marad veled, míg neki úgy kényelmes, a bibi, hogy te még szereted. remélem nem fogsz túlságosan sérülni, ha vége lesz ennek a kapcsolatnak :(
Szia
az első "szerelmemmel" dettó ugyanigy voltunk...se veled se nélküled!
Mindig visszatértünk egymáshoz, iszonyat sokat sirtam és szenvedtem mert a szíve nem volt igazán az enyém...aztán jött neki egy másik nő persze engem is akart mellette, de nekem betelt a pohár és kidobtam...aztán egy idő elteltével megkeresett hogy most jött rá mennyire szeret, de már nem hatott meg nem akartam hogy mégegyszer megbántson.
Most egy olyan emberrel élek aki szeret és ez a tetteiben is megnyilvánul...
Anno nekem is sokan mondták szakitsak, de képtelen voltam megtenni, neked is hiába mondanám és modjuk is sokan ugyse fogod megtenni...ki kell járnod ezt az iskolát
előre sajnállak
" mindent megtennék h egyszer őszintén kimondja h szeret."
Itt van a kutya elásva.
Szeretethiányos vagy, és valószínüleg ő is.
Mindketten kapni akartok a másiktól.
Adni nem tudtok mert szeretethiányosok vagytok.
Akinek nincs valamije, az nem is tudja odaadni.
Az egész kapcsolat a "koldulásról" szól.
Nos, ez nagyon nagy ragaszkodást szül, hiszen féltek egyedül maradni.
Veszekedni fogtok meg minden, de azt semmi képpen nem akarjátok hogy egyedül maradjatok.
Igaza van kitrákottynak. Ez mazochista hozzáállás.
Inkább szenvedtek, minthogy különváljatok.
Megsúgom: Ez nem igazi szerelem.
Ahhoz hogy működjön, önmagatokkal kell tisztában lennetek, hisz egy kapcsolatban az ember önmagát adja oda a másiknak.
Jelenleg nincs így!!! Mindketten bizonytalanok vagytok és egymástól várjátok a "nemlétező" szeretet.
Tudod létezik olyan kapcsi is,ahol a srác nem azt mondja a lánynak,hogy csak szeretek veled lenni!Hanem őszintén kimondja a Szót:Szeretlek!És úgy is gondolja!
Én szakítanék!
Sokkal többet kaphatnál érzelmileg mástól!Olyantól aki tényleg szeret,és komolyan vesz!
mivel nagyon sok tanácsot meghallgattál állítólag, ezek szerint tök mindegy, mit írunk :o)
vagy szeretnél még egy szekérderéknyi tanácsot? :)
akkor szerintem kicsit kihasználósszaga van. és ráadásul hiába tennél meg "mindent", a szerelmet nem lehet kényszeríteni. élvezd, amíg tart, de készülj fel rá, hogy egyikőtök kilép, amikor olyan láb- és gyomorremegősen jól beleszeret majd valaki másba. akkor már nem lesz elég a mostani se-veled-se-nélküled történet.
"...nagyon sok tanácsot hallgattam már meg.olyat is h szakítsak,de én imádom őt..."
Miért akarod hallani a mások véleményét, ha úgysem érdekel??? :-O
mazochista vagy, ha neked ez így jó :-S, de te tudod....
A barátommal 4 éve vagyunk együtt.nem előszörre jöttünk össze,5x jártunk összesen.imádtuk egymást,de mindig vége lett mert én csak 16 éves voltam amikor megismerkedtünk, és elég éretlen egy komoly kapcsolathoz.ő volt az első barátom,és végülis most is vele vagyok, de az utolsó szakításunk után én összejöttem valakivel.kb egy hónapig voltam vele, de rájöttem h nekem még mindig az elsőhöz húz a szivem.megkerestem őt, és 1 hónapnyi találkozás után összejöttünk.próbaidőre...azért ilyen nehezen,mert nagyon rosszul érintette h nekem lett más.azt mondta ez érvágás volt számára.sokszor fel akartam adni,de amikor azt mondtam neki h feladom akkor azt mondta h pedig jobban tenném ha nem adnám fel.(az persze nem számít h neki minden szakításunk után lett más,nekem pedig csak most)ő azt mondta nem szerelmes,csak aNNYIT ÉREZ H NAGYON JÓL ÉRZI MAGÁT VELEM...és visszatért h hiányzok neki,amit eddig nem érzett,de azt mondja nem úgy mint rég...minden szabad időnket együtt töltjük,nyaralást tervez,nem veszekszünk,jobb a kapcsolatunk mint akármikor már 3 hónapja.de én bepánikolok rögtön ha csak 1x nem úgy szól hzzám mert fáradt vagy ilyesmi...1x kicsúszott a száján h szeret,de aztán azt mondta h már nem úgy szeret...nagyon sokszor érzem h a szavai ütik a tetteit és h ha mondd vmi biztatót akkor igyekszik vmi olyasmit is mondani amivel letöri a lelkesedésem.néha mond olyat,h ennek a kapcsolatnak nincs értelme,h kár volt összejönni,de mikor felveszem azt a hangnemet h jó akkor legyen vége,akkor mégis vhogy nem lesz,mert mond vi olyat ami miatt vele maradok.nagyon sok tanácsot hallgattam már meg.olyat is h szakítsak,de én imádom őt.és olyat is h csak a férfi büszkeség miatt ilyen még velem.Én már tanácstalan vagyok...nagyon imádom őt és mindent megtennék h egyszer őszintén kimondja h szeret.:/
Mit gondoltok erről a helyzetről?Fontos lenne nekem a véleményetek,hiszen én nem vagyok olyan tapasztalt h dűlőre jussak.Segítsetek légyszives!!!!köszönöm!