Hogy kell törölni a Skype megnyitásánál látszódó bejelentkezési nevem? (tudásbázis)
Lét név hogy jelenhet meg egy Skypon? Ilyet még nem tapasztaltam
Olyan lehetséges hogy egy Skypot két néven használni, de csak külön felhasználói fiókban
Regina leirása korrekt volt, azzal mindent lehet törölni
Ha két név lenne , akkor ott két néven is van egy mappa
Ha azokat törlik, akkor uj bejelentkezés kell, és azt választ amelyiket akarja. Ha csak az egyiket, akkor a maradó egy név jelenik meg
És mintha uninstalnál, valami könyvtárak megmaradnának, amit ujra instalnál használ a Skype, tehát a probléma megmaradhat/nem biztos/
Látom még neked van nagy arcod!
Leirtam mindenféle variációt, mivel mit tudsz törölni
Az hogy te nem tudod, és nem is csinálod, attol még működik amit irtam.
OK. hagyd úgy ahogy van
Ne keverjél már!
Egyidőben semmi nem történik, csak egymás után
Törlöd az előzményeket aztán amit irtam, vagy amit az olvtárs/nő/ hogy láthatatlanra állitod magad
Lehet nem jól tudom,de a két dolog az két különböző. Mert az előzményeket a böngészőben törlöd és azzal mész fel a weboldalakra, a Skype az meg egy külön álló program, amiben másképpen vannak a dolgok.
A Freemailt is a böngászővel nézed meg, azért tudod törölni, mert az is akkor oda sorolható.
C:\Documents and Settings\a sz.gép neved\Application Data\Skype
Itt törlöd azt a könyvtárat aminek a neve a skype nick neved. Esetleg még a Picture könyvtárat is, bár az csak a logodat tartalmazza
Uninstall és ujratelepités esetén, persze ujra megjeleneki, mert önmagát a regisztrációt a Skype asatbázisa tartalmazza, az ő szerverükön
Persze adott esetben ezt is lehet kérni hogy töröljék
Arra gondolsz, hogy ne lássanak a bejelentkezésnél?
..ha igen, akkor a neved mellett van a saját állapotom beállítása és ott láthatatlanra állítsd be.
Miért gondolod hogy törlődneie kelelne
Ha az előzményeket törlöd az IE vagy FF-böl, akkor se törlődik pl. a Hoxa nicked
A kettőnek semmi köze egymáshoz
De mit is akarsz pontosan?
Hogy ha inditod a Skypeot, ne lássák hogy indul és ne jelenjen meg a neved, nick neved,
vagy egyáltalán az egész skype regisztrációdat szeretnéd törölni?
További ajánlott fórumok:
- Te melyik munkaügyi Központba vagy bejelentkezve? És mennyi munkanélkülit kaptok/kaptatok?
- Albérlő a tulajdonos tudta nélkül bejelentkezhet a lakásba?
- Hogy lehet facebookon a bejelentkezéskor kitörölni az eddig megjegyzett e-mail címeket?
- Hogyan tudom törölni google chrome-ból az előzményeken kívül, az elmentett mail cimeket a bejelentkezés mezőben?
- Mit tegyek ha G-mail címem törölni szeretném, de még bejelentkezni sem enged?
- Véletlenül bejelentkeztem Waplogra, hogyan tudom törölni?