Hogy fogják hívni születendő babádat? (beszélgetés)
Mi már próbálkozunk egy ideje és már rögtön az elején megegyeztünk a lánynévben..illetve kettőbe... :-) a fiúnevet csak a napokba találtuk ki. Kislány: Zoé,Lili kisfiú:Martin
Ha nekem lett volna gyerkőcöm, akkor kislány esetén Viola, fiú esetén Bence lett volna a neve.
sziasztok nekem van egy Rolandom és egy Anettem szeretnénk 1 kistesót de nagy viták vannak a leendő apucival a nevekről.Szóval ez még kemény menet lesz,de bárcsak ott tartanánk már.
Nekem sajna lehet,h nem lesz babám.De neveken álmodozni..Szóval kislány:Júlia,Nóra,Anna Kisfiú: Bálint,Csanád,Gergö ..de van egy csomó,csak most ezek jutottak eszembe
Nekünk már tervbe van a baba.Azzal szoktunk viccelődni ha fiú ha lány lesz mindenképpen Lilike lesz:D
Mi 5-6 éven belül szeretnénk, ha fiú lesz: Zalán vagy Botond, ha lány, akkor Anna :)
Van egy lányunk ő Jázmin van két fiunk ők Jácint és Jelek.
A negyedik két héten belül érkezik ő Kolos lesz.
Sziasztok ha lány lesz Bianka,vagy Fruzsina ha kis legény akkor Gergő:)Mi 2 év múlva tervezzük.
A lánykánk Kitti,tervben van a kistesó,de még nem gondolkodtunk a néven...
Szonja lesz,már van egy kisfiam ő Milán
A fiam Benjamin, a lányom Fruzsina
Nekem van 1 fiú: Máté Csaba és 1 lány: Kata Bettina
HA lányunk lesz Auróra ha fiúnk Szabolcs.Már van Balázsunk.
Nálunk már beindult a babaprojekt,reméljük most már lassan sikerül is.nevünk még nincs lányból is fiúból s van vagy 20név.Páromnak egy kikötése van,ne legyen a névben R betű(raccsol a szerelmem).
Hááát, még nagyon távoli a baba-kérdés, de a lánynév Glória, vagy Kamilla, a fiúnév ? :-) A Leventét elhappolta az ex... :-((
Laura, Lilien, Lea. Fiuból csak egy: Noel.
ez még a jövő titka!!! először is meg kellene fogannia!!ez nálam sajnos nagyon nehéz.
Még nem tudom a nemét. De ha lány lesz: Regina, Mira lesz, ha fiú Bátor Áron :-)!
Sziasztok!
Nekünk kislány lesz Vivien lesz.Ha kisfiú lenne akkor Márk!
Kislányunk lesz ismét:Anna lesz a neve.
Sziasztok
Ha kislányunk lesz akkor Dzsamila Hanna vagy Valencia Leonetta.
Ha kisfiú akkor Dominik Noel vagy Petrik Noel lesz.
Persze a páromnak egyik se tetszik de majd megszokja :)
Persze nálunk még csak najon jövőbeli terv, de ha egyszer lesznek gyermekeink a fiú : J. Tóth Lőrinc, a lány J. Tóth Lorina, s ha a harmadik is lány lesz J. Tóth Lotti, ha fiú akkor pedig J. Tóth Aurél vagy Noel!
Már van egy lányom aki Szimonetta és van egy fiam aki Kristóf és tervben a 3.baba ő ha lány akkor Kiara,ha fiú akkor Levente.
Fiam neve: Alex Márk lett, ha lány lett volna akkor most Cintia Brigitta lenne. De ha majd lesz egy lányom akkor ő Jázmin Gabriella lesz.
A pici fiam neve Noel, hamarosan születendő kislányom pedig a Lívia nevet kapja majd.
További ajánlott fórumok: