Hogy álljak neki az Aviva tornának? (tudásbázis)
Szia!
Szerintem egyenlőre csak a 18 alap gyakorlatot csináld, már az is eredményezhet ovulációt, a mensidet helyre rakja. Nem kell megijedni, nem tudja teljes mértékben felborítani a hormon háztartást, szóval ha csinálod a gyakorlatot akkor nem fog másnapra mensit eredményezni. Ahogy a könyvben írják: ha egy 3 éves kislány csinálná a gyakorlatokat, akkor nem hozza meg számára a menstruációt.
Az alhas behúzásánál billentsd előre a csípődet és a fenekedet szorítsd meg, az alhasad húzd be. Természetesen a has felső része nem lesz mozdulatlan. Nézz utána a pilates alapállásnak, ott ugyan ez a mozdulat van.
itt sem volt tanfolyam és szerveztem eggyet a faluba lehívtam egy októt össze kellett szednem 10 embert és eljött megtartani
hát nem tudom én a a14- est csinàltam végig de ha nem jól csinálod és nem érzed az alhasban a melegséget akkor nem ér semmit sajna
szia
Én aviváztam majdnem 2 évig egy tanfolyamon tanultam meg a gyakorlatokat ahol vettem egy cd-t amin olyan zenék vannak amire kell tornázni és olyan gyorsaságú ahogy a gyakorlstokat kell végezni minden gyakorlathoz más zene van rajta és addig tart ahány percig kell azt a bizonyos gyakorlatot végezni.
uramisten remélem érthetően írtam le:-)
az eredmény most 4éves mult és kislány
További ajánlott fórumok:
- 80 kg súlyfeleslegem van. Nem tudom, hogyan álljak neki...
- Ha alapvetően nincsen nagy túlsúlyom, hogyan álljak neki, hogy leadjak 4-5 kilót?
- Ki mellé álljak, hogy ne legyen vita egy ilyen pitiáner dologból? Az eszem a férjemhez „húz”, a szívem viszont a lányomhoz.
- Hogy álljak bosszút? Egy helyen dolgozunk és ki akar rugatni.
- Jellemrajzot kell írnom a kisfiamról az oviba (most kezdi majd), és nem tudom, hogy álljak neki? Segítsetek!
- Középfokú nyelvvizsga kell – hogyan álljak neki?