Hogy a legegyszerűbb szétvágni a tortalapot? (tudásbázis)
A tortát célszerű teljesen kihült állapotban vágni, mert már megszilárdult, s a legszebb eredményt így lehet elérni.
Véleményem szerint hosszú pengéjű, s mindenképpen fürészfogas késsel, lentebb olvasott technikával.
(Így tanította a gyakorlati oktatóm. :) )
Sikerült 3 viszonylag egyenlő lapra vágni félig kihűlt állapotban.
Köszönöm a tippet.
Várd meg még kihűl olyan langyosra, és akkor utána vághatod. Ha túl forrón vágod, a tészta "gyűrődik" (legalábbis én ezt tapasztaltam)
Írd meg, hogy sikerült.:)
Sima vagy recés pengéjű mindegy, a lényeg, hogy éles legyen:)
A szélétől kezdd el vágni folyamatosan miközben a tetejét a tenyereddel fogod. (én így szoktam)
A páromnak sütök a születésnapjára.
3 felé kell vágni, nem akarom elrontani.
Van vmi trükk?
Várja meg míg kihűl, vagy melegen?
Recés késsel vagy sima pengéjűvel?
További ajánlott fórumok:
- Debrecenben hogy jutok el a legegyszerűbben a Nyugati útra a Kossuth tértől?
- Budakeszi Tescohoz hogy jutok el a legegyszerűbben Bp-ről bkv-val?
- A Keleti pályaudvarról, hogyan lehet a legegyszerűbben eljutni a Nyugati pályaudvarra?
- Hogy tudok a legegyszerűbben eljutni a Nyugatiból a Déli Pályaudvarra?
- Vörös hajat hogy festhetek szőkére legegyszerűbben?
- Hogy lehet legegyszerűbben megszabadulni nagyon régi háztartási gépektől? (forgótárcsás mosógép, cenrtifuga, hűtő)