Hisztis férfiak (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Hisztis férfiak
Már kapcsolatunk eleje óta - 14 éve - szenvedek a férjem ilyen - olyan hisztijeitől, ami nem mentes hangos vagy csendes agressziótól. eleinte annak tudtam be, a kapcsolat furcsa számára, s nem tudja kezelni. De ahogy telt az idő, nem változott. Hangulatától függhet a család hangulata. S teljesen mindegy mennyi az idő, lehet hajnal, éjjel. Nem mehetek sehová nélküle, nincs barátnőm, s a gyerekek is megsínylik, mert őket sem hagyja békén. Akartam válni, de pont akkor vesztettem el az állásom, s azóta sem találtam. Majd értesítenek.
Rengeteg belső problémával küzdök, s a baj az, a hiszti, a makacsság mellé, még buta is. Nem lehet vele beszélgetni. Nem érti, amit mondok.Ez a legrosszabb fajta.Lecserélni nincs kire, s nem is menne szerintem, nem vagyok fiatal, s gyerekeim vannak. Ez van :(
Tudom, régi hozzászólás már ez, de:
Ha nekem férjem és gyermekem lenne, és elmennék kicsit kikapcsolódni 'egyedül'...az fájna a férjemnek, hogy így függetlennek látszom, és lelki zsarolást alkalmazna, na akkor én is nagyon behisztiznék. Egy anyának is kell a szabadság, a kikapcsolódás, szórakozás. S bizony ezt olykor a családja nélkül kell tennie. Tényleg az effajta lelki terrort biztos nem tudnám elviselni, meg hogy azzal vádoljanak - még ha burkoltan is -, hogy nem vagyok jó anya.
Én is ismerek hisztis férfit, és igen, nekik az a "fegyver", hogy bűntudatot akarnak kelteni az emberben. Vagy két évig (legalább) szenvedtem ettől a helyzettől. De azt hiszem én 'nyertem' és megszabadultam ettől a hülyeségtől. (Ez nem párkapcsolat volt.)
Na az enyem mara bevagta a hisztit..de ez van...:(
o viseli ki magat...aztan meg az egeszet atforditja hogy miattam van a legvegen meg en vagyok a hibas...:)) azert amit o kovetett el...es o lepik ki a messrol... vicces a hozzalasa...:))
A legjobb védekezés a támadás :) és egy igaz mondás: bagoly mondja verébnek,hogy nagyfejű!
Hisztizni mindenki szokott,csak nem mindegy,hogy milyen időközönként teszi.Az én házasságom 7 év után, és két kisgyermekkel emiatt lett vége.A férjem napi rendszerességgel minden órában mint egy két éves kisgyermek botrányozott olyan apró dolgokon, amin más csak nevetne.Persze a nagy problémák nem érdekelték :) még nem váltunk el és közös házban élünk,de csak idő kérdése- vagy inkább anyagi :) hogy mikor költözünk szét.
Szóval, én erről könyvet tudnék írni :D
Hiszti és hiszti közt különbség van! :)
és személy szerint - a férfiak inkább "RINYÁLNAK" és ebben szerintem nincs meglepő -SZERINTETEK miért járunk csak barátokkal sörözni ? :D
El racogjuk azt amit ti a női mosdóba egymás közt, vagy épp telon keresztül! :)
Semmivel nem különb a Pasik racogásaik mint a nők hisztijeik! :D
És ha egy pasi egy nő előtt hisztizik rinyál -azt lehetne értékelni pötyit és kis levegőt adni vagy vigasz dolgot, és figyelem elterelést!
És persze nem csak mi fogunk ettől le higgadni :))
na jó azért vannak pasik akik túlzásokba esnek!
De hát ez néha mindenkivel előfordul... nőkkel is - családi összejövetel elő készület alatt közben "mikulás is" kopog az ajtón, a gyermek is nyavalyog... és ingerlékenyebbek vagytok ti is! :)
Eddig azt hittem,csak én gondolom úgy,hogy a férfiak is hisztisek,de így hogy látom,másoknak is ez a véleménye,örülök,hogy nem vagyok egyedül...
Még rosszabb,mint mikor a gyerekeim hisztiznek...
Az en ferjemnel nem kell hisztisebb :)
Ha valami nem ugy sikerul neki ahogy o eltervezte akkor az katasztrofa.
Szerintem ahogy van hisztis p.csa, úgy van hisztikés manusz is.
Nem nem függő.
Vannak igen erős nők, és nagyon gyenge férfiak, és viszont, nemde?
A hiszti a helyzet fölötti kiborulás, egy adag nyávogással nyakonöntve:-)
o,az én férjem egy kétlábon járo hisztéria:(
néha nyakon tudnám önteni egy pohár hideg vizzel!
Ari lehet.
Vagy inkább még sem:-)
a barátnőm párja is morgott egyfolytában de nála ennyiben ki is merült és persze ezt is csak jopofán csinálta.
a "párom" akivel közös gyerekünk van az pedig fogta a cok-mokjait és itthagyott minket...na ez a hiszti csúcsa!!
normális ha ezért még én haragszom?
Egy nagyon hisztis pasi viszont überel minden nőneműt! Én olyankor ki tudnák rohanni a világból!
(Szerencsére ez csak egy ismerősöm, nem a férjem)
:))
ezek tök aranyos hozzászoláasok!!
amikor a férfiak hisztiznek mindennt bevetnek hogy ugy legyen ahogy ők akarják aztán alszanak rá egyet és ők is rájönnek hogy felesleges volt de akkor minek kezdik ujbol?
én elég sok pasival dolgozom együtt, és átestem pár hisztis korszakukon. rosszabbak mint a nők.
mert nekünk jól áll, nekik meg nem:))
További ajánlott fórumok:
- Híres férfiak ABC-ben
- Híres férfiak fordított ABC sorrendbe
- Miért hűtlenek a férfiak? Mi az ami leállítja őket erről?
- Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak?
- Mit gondolsz a nőket lenéző, magukat feljebbvalónak tartó férfiakról?
- Mi vonzza a férfiakat náluk jóval idősebb nőkhöz?