Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hiába mondom, hogy 1 óra is elég, hogy lefertőzzön minket a... fórum

Hiába mondom, hogy 1 óra is elég, hogy lefertőzzön minket a... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

máj. 27. 09:04
Nem értek egyet én sem azzal, amikor valaki betegen megy dolgozni. Attól, hogy valakinek gyenge az immunrendszere, még nem ok arra hogy megfertőzzük és nyugodt szívvel csak annyit mondjunk, hogy így járt, biztos csak gyenge az immunrendszere. Ha valaki beteg és van rá lehetősége, maradjon csak otthon!
10. krisztikrisz (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 24. 18:19
Akkor kapod el ha neked is gyenge az immunrendszered, a rossz lelkiállapot pedig nagyon gyengíti.
9. Panna.33 (válaszként erre: 6. - Simple)
máj. 24. 16:12
Asszem most a hozzáállásommal mehetnék a sóhivatalba, most írtom ki a limfocitáimat. Nem, nem küldtek betagállományba.
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Simple)
máj. 24. 15:11
Ebben is igazad van, hogy az aggódás többet árt, bár hazavinni sem szeretném a családnak, szörnyű, hogy aki nem teheti meg az is így közlekedik, mármint dögrováson van az illető. Ha tehetem én elkerülöm ilyenkor az embereket
7. Anyagi (válaszként erre: 2. - Simple)
máj. 24. 15:07

Te egy különlegesen szerencsés egyed vagy!!!

Mások pedig elkapják és utána akár "pingpongozhatnak" is a betegséggel!

6. simple (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 24. 15:06
Ezt sajnos nem lehet kikerülni, mindenhol mászkálnak az emberek lerohadva, úgy köhögnek bele a világba, hogy még a kezüket sem teszik a szájuk elé. Undorító, naponta találkozom ilyennel. Szerintem egyszerűbb dolgozni a jó immunrendszerért, mint folyamatosan félni, jaj nehogy beteg legyek, jaj nehogy elkapjam. Mert szerintem a hozzáállás már fél siker, az állandó aggódással, parázással tuti előidézi magának a dögrovást az ember.
máj. 24. 14:44
csak azért bemenni nyugalomban betegen egy közösségbe mert nem mindenki szokott ez által megfertőződni, böszmeség.
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Simple)
máj. 24. 14:37
Ja bocsi, jobbulást a férjednek :)
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Simple)
máj. 24. 14:37
Neked is igazad van, de ha kivitelezhető, pl munkahelyen otthon maradt volna akkor nincs rá esély annyira, hogy elkapd.
máj. 24. 14:35
Miért fertőzne le? A férjem egy hete beteg, köhög, minden baja van. Nekem semmi. Nem törvényszerű, hogy bárki is elkapná tőle.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook