Havast kirúgták a Mokkából! (beszélgetés)
Attól, mert valakinek jól az értelmi képességei, még lehet mocskos gazember. Gondolom nem kell példákat mondani. Az IQ nem dicsőség, hanem örökség.
A tahó pedig tahó.
Hallottam a Rádióban, mit mondott, szerintem nem biztos, hogy ez most az Ő önteltsége miatt volt.
A szerkesztő a tanítvány, Vele azért szívódott reggelente.
Az utolsó csepp, hogy nem volt meg a közös hang az új vezérrel a tv2-nél.
olvastam valahol, hogy kemény megjegyzést tett a szerkesztőre élő adásban...
de már sírnak érte, hogy menjen vissza.
Ha már a nemzet Tanár Úránál tartunk, akkor nekem bejön az ilyen műsorokban a Hajós András stílusa. Olyan hétköznapi, józan ésszel működő beszólásai vannak.
Klaudiát pedig kimondottan csípem. Nagyon eredeti.
Egy jó riporterről sosem derül ki egyébként, hogy hova húz, mert ő engem és téged képvisel a kérdéseivel.
Ebben igazad van, senki nem tudott olyan kérdéseket feltenni a politikusoknak, mint ő. Ugyanakkor egy riporter még csak azt sem engedhetné meg magának, hogy pofákat vágjon, urambocsá ne figyeljen a beszélgetőpartnerére, de hogy bunkó módon beszólogasson...sokáig tűrt neki a tv2 vezetősége. Már az első mondatánál le lehetett szűrni, hogy a riportalanyát tartja-e valamire vagy sem.
Kicsit off: Rubint Réka - bár nem riporteri oldalon, de - szintén bunkón beszólt a héten Klaudiának, amit aztán próbált szépíteni, kimagyarázni, de nem sikerült.
Címe: "Kelemen Annácska és a mokka"
:-)
És nagyot koppant a tanárúr?
Azért csak nem fog éhen halni:)
Talán még a (nem jut eszembe a neve...) Valamilyen Sándor azt hiszem,most az atv-én van beszélgetős politikai műsora...
Nem jut eszembe a neve...megöl az ideg. :(
Na őt még eltudom képzelni ott