Hátulról történő eggyüttlét másnak sem élvezetes? (beszélgetés)
Éljen a börtön szex...
Lehet a párodnak egy pasit kéne keresni. ;-)
Amikor a párommal kutyapózban szeretkezünk, nekem egy cseppet sem okoz örömöt, de tudom, hogy Ő nagyon szeret.És ha én már elmentem, Ő pedig még nem, akkor ezzel folytatjuk:) Ezzel tuti a siker.
Az az én legnagyobb problémám ezzel a pózzal, hogy folyton olyan érzésem van közben, mintha a húgyhólyagomat találná el... Nagyon kínos és idegesítő, hogy emiatt nem élvezem. Szerencsére mindent meg tudunk és meg is szoktunk beszélni.
Van valakinek hasonló problémája? Tudnátok tanácsot adni? Előre is köszi!:)
teljes mértékben egyet értek az előttem szólókkal. fontos hogy megbeszéljetek mindent.
nálunk a páromnak nincs nagy farka (pont nekem való:) nem szeretem a nagyot). én nagyon élvezem ha hátulról hatol belém, de ha elfeledkezik véletlen magáról és túl mélyre hatol, tud fájdalmat okozni.
azt írod nem érez semmit. javítsatok ki ha tévedek, de szerintem kutyapózos behatolásnál a hüvely szűkebb, úgyhogy szerintem pont jobban kellene érezni mindent. azt elhiszem hogy nem izgatja, de azt nem hogy nem érez semmit.
beszéljétek át, de ha nem megy, ne erőltesd. ha szeret, különleges alkalmakkor magától fogja felajánlani hogy neked jó legyen.
Hát az biztos, hogy a másik testének megismerésén nagyon sok minden múlik. És az is úgy a jó, ha egyedül fedezi fel a másik, hogy mi a jó a párjának. Na persze ehhez meg az kéne, hogy a nő is egyértelmű jeleket adjon, ha valami nagyon izgatja, meg ha vmi nagyon nem! És a pasi meg értse ezeket a jeleket. Összhang, harmónia, figyelem a titok! :)
Ha meg így nem megy, akkor nyíltan meg kell beszélni, hogy na kicsim, ez nem tetszik, mert.... de ha így csinálod, máris tetszik. Szerinem mindenen lehet javítani, csak egy kis figyelem kell.
Nekem is van olyan póz, ami hatástalan, de attól a többi még nagyon jó :)
Szerintem mindenkinek vannak jó és kevésbé jó pózok.
Lehet a bibi nálatok az utolsó mondatodban rejlik :(
Nehéz téma,mert itt biztos lesznek vegyes vélemények!Minden póznak van utálója és imádója is.Ha nem szereti azt a pózt,megpróbálod megszerettetni vele,vagy pedig ezt a pózt ki kell hagyni a repertoárból..Szerintem is próbáljatok meg vmi más tablettát,ami kis hormontartalmú!Meg egy kicsit frissítsétek fel a kapcsolatotokat...
És mi a te véleményed erről a helyzetről?
Szerintem nem erről van szó.
Abszolult igaz lehet a dolog a fogamzás gátlóval :( sajnos
:D hát ez nagyon összetett dolog nálunk...
kor, hogy mióta vagytok együtt, kapcsolatotok harmóniája, szürkeség, és a pozició is eltérő ki hogy érzi jobban a másikat...
További ajánlott fórumok:
- Elfogadható a sok sírás árán történő nevelés?
- Albérletben történő zárcsere tuladjonos tudta nélkül.
- Vegák, ideiglenesen „húst elhagyók”: fogytatok a hús étrendből történő kiiktatása után? Volt valami áldásos hatása?
- A hosszú ünnepnapok kellemes és kevésbé élvezetes pillanatai
- Bankkártyával történő fizetés esetén kérhetnek személyigazolványt?
- Nem nyugszik, avagy a hátulról mellbe ember