Hatásos-e a chi készülék használata? (tudásbázis)
Sziasztok!
Nekem van chi gépem, de mióta neggyógyógyult a térdem, már nem használom.
Érdekel valakit?
Sziasztok!
Mostanság szemezgetek a chi géppel viszont annyi fajtája van. Valaki segítene hogy most melyik az igazi?:S a wellimpexes tűnik eddig a legkorektebbnek. [link]
Előre is köszi a segítséget nektek!
Most van éppen 1 éve, hogy használom. Minden reggel 30 percet. Utána még 10-15 percet tornázom. 20 kg fogyásnál tartok. Rendesen eszem, de csak ún. egészséges étkeket. Nincs cukor, finomliszt, fehérkenyér, stb.
Nekem nagyon bejött. És ha 1 nap nem csinálom, már hiányzik.
Nekem rendbe tette a váll izületi problémámat, nagyon szeretem, de én kúra szerűen használom és nem minden nap.
Méregtelenítést is elősegíti.
nagyon jó találmány, pl a gerincnek, és jól átmozgatja az izmokat. sajnos én nem használom minden nap, pedig, ha megfájdul a derekam, és ráfekszem, nagyon sokat segit.
abban nem hiszek, hogy fogyni lehet tőle, és nayon nagyon sok olyat irnak aminek nincs alapja, mert azért valljuk be csodagépek nincsenek, amik mindenre jók.
finom kis mozgásokkal helyre mennek a csigolyák, és ezáltal megszünik az üléstől elgémberedett állapotunk.
ez nem kidobott pénz volt, csak hát használni kellne folyamatosan:)
Sziasztok,
Fél éve vettem az OMKER-nél egy chi gépet (22.500.- és van rajta infrás talpmasszirozó is). Azóta használom minden nap fél órát és a következő tapasztalataim vannak:
- nagyon jó érzés a masszirozás (ringatás). 1-es fokozaton kezdem és megyek fel 4-ig.
- fél év alatt 15 kg-t fogytam, persze az evéssel is vigyázok.
- annak is ellenjavallt, akinek beépített szívritmus szabályozója van.
- már nem tudnék meglenni nélküle, minden reggel ezzel kezdem a napot.
Aki megteheti, nyugodtan vegye meg, különféle hatástalan bogyókra is kiadunk ennyit.
Ja, még annyit, hogy egy 15 perves masszázs másfél órás tempós sétával ér fel és ez nekem azért volt fontos, mert hihetetlenül lusta vagyok. Biztos van köze ahhoz, hogy pont a csípőmből és a derekamból ment le 10-10 cm.
Puszi.
A chi gép használata javítja a szervezet oxigénellátását,a vér -és a nyirokkeringést, az izületek mozgékonyságát.
Túlsúly esetén fokozottan ajánlott a használata!
TILOS HASZNÁLNI: mélyvénás trombózis,heveny gyulladásos állapotok, rosszindulatú daganatok, vesekő, epekő, gerincsérülések, sérv esetén.
Ha megfelelő gépet választunk, és az utasítás szerint járunk el, napi 15-30 perces használat esetén közérzetünk jelentősen javul! Saját tapasztalat:-)
További ajánlott fórumok:
- Milyen megbízható vércukormérő készüléket ajánlanátok otthoni használatra?
- Vezetékes telefonomat elkódoltam, hol találok használati utasítást? A készülék régi, azt a típust nem találom a neten. A kódolásról sem.
- Melyik vércukormérő készüléket ajánlanátok otthoni használatra?
- Digital Therapy Mashine ST-688 "masszírozó" készülékhez hol találok használati útmutatót?
- Van egy KS-1/A1 CORPOSANO készülékem. Elveszett a használati utasításom . Tudna nekem valaki küldeni?
- Van-e valakinek tapasztalata otthon használatos RIO® IPL Pro Szőrtelenítő Készülékkel™ kapcsolatban vagy más hasonló készülékkel?