Használna a Dr. Lewin's mágneses térdszalag? (tudásbázis)
Szerintem is kamu és lehúzás az egész! A kosmodisk annyira ronda is, ráadásul elgondolkodtam,hogy a francba használhat pár műanyag kocka meg pár ócska rongydarab!
Én is arra gondoltam,de apukám nem hisz benne.Én hiszek a Kosodiskben,valószinű azért hat.
hát én anno nem tartottam soknak a havi 1000Ftot erre pont 2 doboz cigivel szívtam kevesebbet vagy 10mars szelettel ettem kevesebbet az adott hónapban még jól is jártam nem nőtt olyan iramban a seggem :)
A férjem is a térdével kínlódott eleinte, neki is csapolták többször. Ő soha még ki sem akart próbálni ilyesmit. Ráadásul, ahogy a tévében mondják is, alátámasztja a térdkalácsot, azaz azt nem kéne, mert kicsit felemeli, és távol tartja az ízülettől.
Ami segíthet Édesapádnak, az egy térd-szorító, hogy a térde ne tudjon oldalra kimozdulni, mert a csavaró terheléstől durran be általában. És szedjen olyan szabadon is kapható gyógyszert, amit egy szakorvos ajánl. Ami másnak bevált, nem biztos, hogy az ő bajára is használ, mert sokféle ízületi megbetegedés, elváltozás létezik.
Mint láthatod az előző hozzászólásokból, mindenkinek az "használ", amiben éppen hisz, pláne ha sok pénzt fizet érte.
Erre a problémára ajánlanád ezt a terméket?Hol kapható?
én ott dolgoztam 2hónapig napi sok sok emberrel trécseltem és a 90%a nincs vele megelégedve, és ráadásul gusztustalan egy társaság
szerintem is:vegyél az aukciós oldalon egyet, azzal nem sokat veszíthetsz.
Nekem van Kosmodiskem és használ.A vaterán vettem 3000-ér .
Ha hisz benne akkor a közérzete javulhat, a placebo hatás miatt.
ne vedd meg semmi értelem ... egyszerűbb ha bemész egy ilyen dolgokat áruló boltba és veszel egy térdszorítót amiben 2 oldalt drót van és masszív nem fontos tépőzárasat jó a sima gumis is a lényeg a merevítésen van
Édesapámnak kellene.Nagyon fáj a térde.Ízületes,ki van kopva,és folyadék is gyülemlett fel benne,kétszer le is csapolták.
Hát én elég jól ismerem a scitec termékeket és nem az rendszeresen használom és mindtől azt kaptam amit ígért
ha porc probléma akkor csak is scitec termékcsalád cápaporc tablettája az tényleg jó és 2000Ft körül van
eszedbe ne jusson megvenni olyan kamu az egész pont mint a kosmodisck, meg a csoda pirulák amivel fogysz meg az abtoronic x őv vagy mi a franc a neve... a topshopnak 2 jó terméke van a delimano edények és a dormeo aztán snitt.
Nem. Az állandó mágnesnek nincs semmilyen biológiai hatása. Ezek lehúzások.
Használna a Dr. Lewin's mágneses térdszalag?
További ajánlott fórumok: